Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Ulepszenie składu | BPL 30K 4-1-2-1-2

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): FUT 15

Link do składu/zdjęcie z gry: http://prntscr.com/50ju9l
Platforma: PC

Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: Na modernizację mogę wydać kwotę nie przekraczającą 30K

Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): Ta sama (4-1-2-1-2)

Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): Nie (Jeżeli dobrze zrozumiałem chodzi o zawodników z innej ligi, a ja chcę tylko z BPL)

Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): Dowolni lecz Balotelli musi zostać ponieważ twierdzę że jest on bardzo dobry :)

Czego oczekuję:

Wysoka i skuteczna obrona (Na rożne aby bramkarz nie miał problemów)

LP i PP może szybszych tak aby łatwo przedzierali się przez obronę i szli do Dośrodkowania

Aby na główki byli lepsi (tzn. przy rożnych jak wykonuje abym to ja dostawał piłkę a nie przeciwnik odbijający ją głową poza pole karne^^)

I może ogólnie troszkę szybszych niż teraz co mam bo w Fifie głównie liczy się też szybkość :)

Opublikowano

RM mogę Ci polecić McGeady'ego na prawdę dobra karta jak i sam zawodnik. Na LM osobiście aktualnie mam Younga i nie spisuje się źle, nie mam na co narzekać. CAM spójrz na Atsu - tani zawodnik, wysokie tempo. Jeżeli chodzi o defensywę mogę Ci też polecić Colemana na prawą oraz Jagielke na środek, to już zależy od Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...