Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi problem

PaczajLeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, rozgeralem okolo 16 meczy (10 wygralem i 6 przegrałem ) i dostalem sie do silver 2.

Mam pytanie jak leca te rangi ? najslabsza silver1? potem silver 2 i tak dalej?

Kumpel mowil ze jak tak nisko wyladowalem to naprawde slabo.

Z gry na gre otwieralem tabele, mialem najwiecej mvp w teamie i cos tak slabo zalosowalo.

Jak to jest zeby awansowac? trzeba poprostu wygrywac, tak?

Musze zaznaczyc, ze ani razu nie zamykalem tabeli, da rade szybko wyjsc? jakies tam umiejetnosci mam gralem dlugo w cs 1.6 i takie tam

Opublikowano

Tutaj masz tabele jakie są dywizje w CS:GO

rank_images.jpg

Aby wbić wyższą dywizje musisz wygrywać mecze "pod rząd" najlepiej. Jeżeli otwierasz i masz dużo pkt i MVP to także wpływa na awans. Czy da radę szybko wyjść? Jasne - musisz wygrywać.

Opublikowano

tak mnie to dziwi 10 wygranych, 6 przegranych i w kazdym meczu (oprocz jednego w ktorym bylem 2) zawsze mialem najwicej mvp i otwieralem.

Dobra trudno, trudne nie sa to mecze, lecz czasami cegly w teamie sie trafia.

Dzieki za pomoc, biore sie za meczki i awansik :) 

Opublikowano

W zasadzie ja dostałem awans do g1 po 10 wygranych meczach. Defakto u mnie wyglądało to tak że wygrałem 9, 3 przegrałem i 1 remis. Po remisie dostałem g1. Grałem z kolegami w przedziale silver elite master - gold 4.

graphic.png
Opublikowano

dobra jestem juz w silver 3, wczoraj dopiero sie dostalem do 2 po kwalifikacjach.

Wygranych mam chyba 9 gier pod rzad. 

A od wejscia do s2 wystarczylo tylko 3 wygrane :)

Nie idzie to tak zle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...