Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Wredna vs Sleech

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1390924823-U592769.png

Wyzywający: Wredna
Wyzwany: @1361622928-U485574.pngSleech
Wstawienie prac do: do 3 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka:
Dowolna
Notatka: Napisałeś w podaniu, że w MGT prawie wszyscy nie znają się na grafice, więc proszę, wielki grafiku zapraszam do pojedynku, by zobaczyć ile w tym jest prawdy :) Tematyka, jak i kategoria dowolna. Może to być sygnatura, avatar, typografia, grafika rastrowa, grafika vectorowa, grafika pod dtp, layout, grafika typu rpg, grafika typu flat design, animacja, cover, dp, pm, co tylko chcesz :)

Opublikowano

SORY ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ O TOBIE ŻE TY COŚ TEŻ TAM UMIESZ W METINIE ZROBIĆ

BO PO ZA TYM TO NIC CIEKAWEGO xD A PRZYNAJMNIEJ NIC MI SIĘ NIE SPODOBAŁO 

TO TYLKO MOJA OPINIA

NAPRAWDE CHCESZ SIĘ SKOMPROMITOWAĆ? WIADOMO ŻE WSZYSCY NA MNIE BĘDĄ GŁOSOWAĆ

JAK JESTES ODWAZNA TO PRZYJMUJE 

PAMIETAJ ZAWSZE MOZESZ ZREZYGNOWAC

JESTEM PEWNY ZE TO WYGRAM

Opublikowano

SORY ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ O TOBIE ŻE TY COŚ TEŻ TAM UMIESZ W METINIE ZROBIĆ

BO PO ZA TYM TO NIC CIEKAWEGO xD A PRZYNAJMNIEJ NIC MI SIĘ NIE SPODOBAŁO 

TO TYLKO MOJA OPINIA

NAPRAWDE CHCESZ SIĘ SKOMPROMITOWAĆ? WIADOMO ŻE WSZYSCY NA MNIE BĘDĄ GŁOSOWAĆ

JAK JESTES ODWAZNA TO PRZYJMUJE 

PAMIETAJ ZAWSZE MOZESZ ZREZYGNOWAC

JESTEM PEWNY ZE TO WYGRAM

Nie musi być nic związanego z metinem. Tematykę i kategorie pozostawiłam tobie do wyboru, więc czekam na decyzję.

Edit: Skoro jesteś taki profesjonalny grafik, to i profesjonalnie podejdź do pojedynku, a nie robisz kompromitujący dla siebie samego cyrk :)

Opublikowano

Nie musi być nic związanego z metinem. Tematykę i kategorie pozostawiłam tobie do wyboru, więc czekam na decyzję.

TEMATYKA DOWOLNA BYLE BYŚ NIE ZROBIŁA NIC ZWIĄZANEGO Z METINEM POKAŻ ŻE COŚ POTRAFISZ :)

//edit o co ci cho tylko napisałem żebyś pokazała że umiesz coś zrobić po za metinem lol

Opublikowano

25. Po przyjęciu pojedynku przez przeciwnika należy uzgodnić tematykę oraz inne parametry poprzez wiadomość prywatną. Dyskusja w temacie jest zabroniona i skutkuje warnem w postaci 5 pkt (180 dni).

16. Wstawianie do pojedynków prac tzw. ‘paintowskich’ w pojedynku graficznym (nie paint'owskim) karane jest ostrzeżeniem o wysokości 5kt (180 dni) oraz zamknięciem pojedynku.

6. Nie dublujemy postów w tematach.

4. W dziale obowiązuje zakaz prowadzenia flamewarów, czyli potyczek słownych użytkowników. Są one karane warnem oraz trzydniową blokadą pisania.

Zamykam, ten pojedynek, bo prowadzi to tylko do złego. 

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...