Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka z PentaClick?

XeNo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest wiele, takich myszek w internecie wystarczy poszukać. Ja osobiście, polecam ci myszkę A4Tech Bloody V7. Oczywiście MACRO ma + double click i inne te sprawy do Minecrafta których szukasz ;)

Opublikowano

Taka myszka jest usless do minecrafta. Ponieważ po każdym kliknięciu przycisku który odpowiada za wiele, nie możesz od razu po tym go nacisnąć. Znaczy możesz ale to tak nie zadziała jak myślisz. Myślisz że jak klikniesz 5 razy to to zadziała jako 5x5=25 hitów w sekunde tak? Nie to tak nie działa. Po każdym kliknięciu jest cooldown czyli czas po którym ponownie bedziesz mógł użyć przycisku. Więc taka myszka jest usless do minecrafta i nie polecam takich myszek.

Kappa.

Opublikowano

MMi chodzi o pentaclicka coś jak tripleclick @degestive nie oto mi chodzi,ktoś jak ogarnia triple,wchodzą mu lepsze strefy przy tym.a pentaclick + miecz z knockback I = gościa jednego osądzili o skrypty aure itd xdd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Liukaner

Ta myszka ma triple clicka nie quadra clikca... double/triple click

Ustawiasz to w ustawieniach od płyty.

Ps. Sorry.

Wiem że takie ma bo ją mam, a ustawia się to przyciskami na myszce, zaciekawił mnie x4 click.

Opublikowano

Ja mam a4tech x7 ma triple double i świetne macro. łatwe do zrobienia łatwa obsługa.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...