Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze osiągnięcia w league of legends

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje największe osiągnięcie otrzymałem wczoraj w nocy. Niestety nie zrobiłem screena :(

A mianowicie w swojej karierze zaczętej na początku sezonu drugiego dostałem pierwszego warna od systemu, za negatywne nastawienie :D
Do tej pory miałem już rybkę za friendly i ikonkę barona... Zgaduję, że im wyżej w rankingu, tym większym patafianem człowiek się staje...
Dziesięć przegranych gier z rzędu z 7 afk/dc niszczy, nawet tak ciepłego człowieka jak ja.

:(

wikmk9.jpg

Opublikowano

S3 - wbijanie 30 lvl (normale)
S4 - D5

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Muszę się takim sukcesem pochwalić aby podnieść swoje ego... Przed chwilą zdobyłem swoją pierwszą pentę. B)  Niby nie jakieś wielkie osiągnięcie co wbicie np platynki lub diamentu ale jak cieszy...  <3

Opublikowano

Gram od kwietnia sezonu 2 i patchu z hecarimem, jak narazie po przerwie pół roku jest silver I ( słaby komputer, 10 fps praktycznie cały czas więc ciężko sie skupić na przyjemności z gry... ) .

21515.jpg

Opublikowano

s2 - nie gralem rankedow bo dla mnie bylo to cos hardcorowego o.0

s3 - Challenger

s4 - Challenger (kilka kont w Masterze na EUNE)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Zaczalem grac dokładnie rok temu w listopadzie, od tamtego czasu wylevelowalem konto, kupiłem rynku AD i AP no i na koniec sezonu mam Silver 4, jednakże mam pewność ze przed końcem zdobędę Silver 3! ;)

Opublikowano

s2= BronSe ;-; nie grałem wtedy rankow xD.

s3= Silver TsZ nie grałem ranków.

s4=GolDs 

P.S: Pomiędzy 3-4sezonem miałem ogromną przerwę od wyjscia lissandry nie grałem aż, do wyjścia brauma.

Opublikowano

Season 1 - unranked.

Season 2 - unranked.

Season 3 - Silver 4.

Season 4 - Diamond 5.

empty

Opublikowano

season 1 - normale

season 2 - 1300 elo

season 3 - chall team, d1 soloq

season 4 - olałem kompletnie, grałem tydzień żeby dobić diament dla nagród bo spadłem za nie aktywność do plat3

season 5 - euw, aimuje master/chall

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...