Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który to? ;x

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KIEDY ON POWSTAŁ I KTO TO JEST. MAM OGROMNĄ BEKE :OO AHAH. Rozesłałem chyba z 20linków do kumpli i sie śmiejemy na ts równo :dd  Ale hajs zbja równo :D

Opublikowano

KIEDY ON POWSTAŁ I KTO TO JEST. MAM OGROMNĄ BEKE :OO AHAH. Rozesłałem chyba z 20linków do kumpli i sie śmiejemy na ts równo :dd  Ale hajs zbja równo :D

jak to jest śmieszne to masz 15-16lat

Opublikowano

up. Cebulak ? Żal Ci d*** ściska, że inni wydają na niego hajs ? :> Typowa cebula. Tylko by zaglądał do portfela innych pfff. Z idiotów można się pośmiać i c**j Ci do tego ;* 

Ciągle nie wiem skąd on się wziął :v

Opublikowano

Raz na jakiejś grupie pewnego youtubera (nie będę reklamował) ktoś wysłał link do jego streamu z podpisem ''haha ale dziecko''. Zobaczyłem miał wtedy może z 1000 widzów. Kilka dni później sprawdzam, ma 2500 widzów. Ostatnio jak byłem na twitchu to miał chyba z 5000 widzów, albo i więcej. Dla was to idiota i dziecko, które ciągle płacze. A może on jest po prostu genialnym aktorem, który zarabia na waszej głupocie? Zauważcie, że powstaje taki jakby łańcuszek, ktoś wejdzie, zobaczy, że robi z siebie idiote, poda link koledze. Ten kolega wstawi na facebooka, następny udostępni, ten wstawi na mpcforum, tamten dalej prześle. A donejty się sypią.

Opublikowano

Raz na jakiejś grupie pewnego youtubera (nie będę reklamował) ktoś wysłał link do jego streamu z podpisem ''haha ale dziecko''. Zobaczyłem miał wtedy może z 1000 widzów. Kilka dni później sprawdzam, ma 2500 widzów. Ostatnio jak byłem na twitchu to miał chyba z 5000 widzów, albo i więcej. Dla was to idiota i dziecko, które ciągle płacze. A może on jest po prostu genialnym aktorem, który zarabia na waszej głupocie? Zauważcie, że powstaje taki jakby łańcuszek, ktoś wejdzie, zobaczy, że robi z siebie idiote, poda link koledze. Ten kolega wstawi na facebooka, następny udostępni, ten wstawi na mpcforum, tamten dalej prześle. A donejty się sypią.

wczoraj miał 13k widzów prawie lub nawet osiągnął :D  Stał się sławniejszy, dzięki temu, że DiscoHeat go wstawił jako "rage kid" na YT bo wstawił fragment jego streama i się zaczęło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...