Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napoje energetyczne

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze sie zastanawialem czy wszyscy sie kierują marką napoju czy samym smakiem. Oraz czy wolicie napoje energetyczne zwykłe czy light? Ja osobiscie lubie Ampera z netto, bo mi najlepiej smakuje, osobiscie tez wole light, bo po zwyklym efekt jest gorszy - cukier jak po jakims czasie spadnie da nam wrazenie sennosci i oslabienia, a przy light, zero lub mala ilosc cukru jest jak znalazł :P 

Opublikowano

Ja nie czuję żadnej różnicy w smaku, gdyby ktoś zakryłby "etykietę" na puszce Red Bulla i Tigera, to nie byłbym w stanie powiedzieć, co piję. Mógłbym jedynie strzelać.

Przy kupowaniu kieruję się tylko tym, czy dana marka wspiera jakieś ciekawe akcje - czyli albo Monster, albo Red Bull. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Różnica między redbullem a takim napojem marki Carrefour na przykład jest chyba taka ,że ten najtańszy gniot bardziej gryzie tak w gardło.

No i cena dwa razy mniejsza.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tiger ew. redbull.

W sumie smak to jeden kij , ale chodzi o "kopa" jak ktoś wcześniej napisał bo te bpower czy jakieś inne gówna to smakują jak siki i nic nie dają.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest różnica smaku między red bullem a np. Blackiem z Tysonem na puszcę. Ten 1szy jest nieco bardziej kwaskawy.

Dodam iż pawie każdy napój ma w sobie 32 mg kofeiny / 100 ml więc pobudzają jednakowo.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Codziennie aby nie czuc zmeczenia po szkole, albo zeby dluzej pograc pije z 2 energetyki i zazwyczaj to TIGER lub V-MAC.  Różnicy praktycznie żadnej nie ma, a tanie bo 1,49 za puszkę to dobra cena. Smak też jest ok i dobrze działają. Placi sie tylko za marke bo skladniki sa w podobnych dawkach i smakach. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tiger no i LvlUp z żabki ;)

Chociaż dla mnie to już nie daję żadnego kopa... organizm potrafi się do pewnych rzeczy przyzwyczaić jesli dawkowanie było za duże w dłużym okresie czasu typu sesja... :)

Opublikowano

Ja kupuję sobie czasem Blacka, bo jest tani :D

tani bo najwięcej w nim syfu..

ogolnie w tych wszystkich energetykach jest gowno zmixowane ze szczochami

nie ma to jak herbata :)

Opublikowano

Nie pijam..

Up, wystarczy wstac 5min predzej...

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...