Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać serwer?

Kirito1641

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Jako że zaczynam z gierka to mam parę pytań co do serwerów, zastanawiałem się nad NA, PL i privem VoidEls. 

1) Gdzie najszybciej są aktualizacje? 

2) Gdzie jest NAJMNIEJ cheaterów?

3) Gdzie są najlepsze ceny El coinów czy tam K-chingów?

Za odpowiedzi z góry dzięki.  :)

Opublikowano

Witam serdecznie!

Jako że zaczynam z gierka to mam parę pytań co do serwerów, zastanawiałem się nad NA, PL i privem VoidEls. 

Cheaterow nie ma prawie w ogole 1 osoba na 500 moze (platne czitki) PL jest teraz full p2w (pay2win) NA exp slaby, drop slaby. Wiec jedeynym najlepszym rozwiazaniem jest Void. Aktualizacje sa oczywiscie najszybciej na globalach lecz priv Void ELS nie jest tak strasznie w tyle :) Na voidzie nie chodzi o cene EL, bo wszystko mozna zdobyc z gry (wymiana golda za EL)

Polecam Void'a :)

Na voidzie jesli masz osobe 70 lvl z dobrym eq to ona Ci pomoze wbic max lvl w niecale 20H. Co za tym idzie mozna sprzedawac konta po pare zl :) a pozniej kupywac sobie EL na PL/NA/KR.

Ja sam jesli wbije max lvl i dosyc ciekawe EQ to bede expil postacie na Void i sprzedawal. Nawet by za kase na Voidzie by wykoxic main hara

Opublikowano

Cheaterow nie ma prawie w ogole 1 osoba na 500 moze (platne czitki) PL jest teraz full p2w (pay2win) NA exp slaby, drop slaby. Wiec jedeynym najlepszym rozwiazaniem jest Void. Aktualizacje sa oczywiscie najszybciej na globalach lecz priv Void ELS nie jest tak strasznie w tyle :) Na voidzie nie chodzi o cene EL, bo wszystko mozna zdobyc z gry (wymiana golda za EL)

Polecam Void'a :)

Na voidzie jesli masz osobe 70 lvl z dobrym eq to ona Ci pomoze wbic max lvl w niecale 20H. Co za tym idzie mozna sprzedawac konta po pare zl :) a pozniej kupywac sobie EL na PL/NA/KR.

Ja sam jesli wbije max lvl i dosyc ciekawe EQ to bede expil postacie na Void i sprzedawal. Nawet by za kase na Voidzie by wykoxic main hara

Obecnie Void jest do przodu z update c:

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To Void mial szybszy update niz globalec? WTF to co Void zaplacil grube hajsy by wyszy najnowsze upadty szybciej niz na Globcu?

No EU dostanie wkrótce pierwszy job MM, a cała reszta serwów nie ma jeszcze Adda Masterminda, za to Void tak, więc w pewnym sensie jest szybciej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A ja takie pytanko mam. Jak wymienic golda na monety El na Voidelsword?

Chodzi bardziej o handel ze sprzedawcami EC, tj. ktoś ogłasza, że sprzeda załóżmy w ratach 3:100, Ty mu podajesz itemek, który chcesz kupić z IS i Ci go sprzedaje ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Void nie sypie hajsem tylko kombinuje, kopiuje, kradnie pliki skąd może. Ten update to jeden wielki fart, którego i tak nie potrafią poprawnie wgrać. Wgrywając ten update, popsuli swój wcześniejszy content który sami zrobili. Więc to jest dla mnie śmiech na sali ;)

Opublikowano

Void nie sypie hajsem tylko kombinuje, kopiuje, kradnie pliki skąd może. Ten update to jeden wielki fart, którego i tak nie potrafią poprawnie wgrać. Wgrywając ten update, popsuli swój wcześniejszy content który sami zrobili. Więc to jest dla mnie śmiech na sali ;)

A masz dowody, że pliki zostały skradzione/skopiowane? Imo takie pisanie o rzeczach niepotwierdzonych jest bezcelowe.

W każdym razie nie powinno być to ważne, ponieważ powinno nam wystarczyć, że możemy na nim grać i cieszyć się darmowymi rzeczami ^^

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Graj na Voidzie.

Dlaczego? Chciałem grać na globalu, ale gram na Voidzie od wczoraj i jest naprawdę super. Jeżeli znasz choć trochę angielski to dasz sobie radę. Jest tam parę polskich gildii, więc sam grać nie będziesz, jeśli zgadasz się z gildią. :)

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam serdecznie!

1) Elsword KR

2) -

3) Void Elsword

@arturbemolxD Jak napewno nie włożysz odrobinę wkładu w item shop ( chociażby pasek b ) to długo nie pograsz. ;)

Opublikowano

Zacząłem na PL'u od ostatniej aktualizacji z Jump Up gdzie dostawało się za free postać z 50 lvl z eq.

Gram ok. 2 tygodnie, mam 69lvl ,rangę S+, lewy avatar, set prastróża, a nie wydałem ani złotówki.

Szczerze mówiąc żaden elsword nigdy nie będzie pay2win, bo w tej grze liczy się przede wszystkim umiejętność gry, a nie eq itp. (coś jak LoL) C:

Opublikowano

Zacząłem na PL'u od ostatniej aktualizacji z Jump Up gdzie dostawało się za free postać z 50 lvl z eq.

Gram ok. 2 tygodnie, mam 69lvl ,rangę S+, lewy avatar, set prastróża, a nie wydałem ani złotówki.

Szczerze mówiąc żaden elsword nigdy nie będzie pay2win, bo w tej grze liczy się przede wszystkim umiejętność gry, a nie eq itp. (coś jak LoL) C:

Nie liczy się eq? to idź PvP z ekwipunkiem sparringu vs broń +10/+11 ;)

Rangi teraz idzie łatwo wbić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...