Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania - MPC 3on3 King of the Hill! - Turniej CS:GO

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stwierdzam, że Sajjuk nie nadaje się do organizowania żadnych turniejów lub czegokolwiek tam. Gdy chcieliśmy zagrać mecz z przeciwną drużyną stwierdził że nie, bo gra turniej i z niego nie wyjdzie bo dostanie bana. Z przeciwną drużyną umawialiśmy się wcześniej na grę i nie zagraliśmy. Także pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Stwierdzam, że Sajjuk nie nadaje się do organizowania żadnych turniejów lub czegokolwiek tam. Gdy chcieliśmy zagrać mecz z przeciwną drużyną stwierdził że nie, bo gra turniej i z niego nie wyjdzie bo dostanie bana. Z przeciwną drużyną umawialiśmy się wcześniej na grę i nie zagraliśmy. Także pozdrawiam wszystkich.

No cóż. Inne drużyny były w stanie zagrać wcześniej mecze, ale Wy jakoś nie.

Mi też należy się czasami czas wolny, który spożytkuję w jaki sposób chcę. To, że byłem w turnieju, a piszecie do mnie: "K***A TO JEST TWÓJ OBOWIĄZEK", nie zmieni tego, że nie mam zamiaru dostać blokady na konto (nie ukrywam, że odpowiedziałem na tą wypowiedź również specjalnie używając tego oto wulgaryzmu, żeby użytkownik nie atakował mnie).

Mogliście ustalić termin wcześniej, a to, że z przyczyn losowych @Koleś Git nie mógł teraz być, to akurat nie moja wina, że On jest technikiem serwera.

Jeśli macie jakieś zażalenia to zapraszam również na pw.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Blokady na konto, ban na 30 minut. Śmieszki śmieszki XDDD iksdeeeeeeeeeee chcesz mieć czas wolny to nie organizuj turniejów.

Opublikowano

Blokady na konto, ban na 30 minut. Śmieszki śmieszki XDDD iksdeeeeeeeeeee chcesz mieć czas wolny to nie organizuj turniejów.

Przykro mi, ale jak każdy wolny człowiek mam prawo do podejmowania decyzji w sprawie tego co będę robić.

Powtarzamy, że jeśli chcesz podyskutować, to zapraszamy na pw, ponieważ na więcej postów na ten temat nie będzie odpowiedzi.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie będę do ciebie pisał na pw bo jeszcze będziesz chciał mnie poderwać ;//////. A tak serio to nic nie będę pisał. Na koniec powiem że "zgłaszając" się na ten turniej miałem nadzieje na profesjonalne podejście do tematu. Ale jak widzę masz to w d***e. Jak ci minie ból dupy dziecko to zastanów się nad swoim życiem. Bo znałem już takich jak ty, to teraz pracują na kasach w biedronce albo zbierają puszki. Elo ziomek, prawilne mordeczki zawsze razem. PJONA xD

Opublikowano

Nie będę do ciebie pisał na pw bo jeszcze będziesz chciał mnie poderwać ;//////. A tak serio to nic nie będę pisał. Na koniec powiem że "zgłaszając" się na ten turniej miałem nadzieje na profesjonalne podejście do tematu. Ale jak widzę masz to w d***e. Jak ci minie ból dupy dziecko to zastanów się nad swoim życiem. Bo znałem już takich jak ty, to teraz pracują na kasach w biedronce albo zbierają puszki. Elo ziomek, prawilne mordeczki zawsze razem. PJONA xD

Już nie przesadzaj, jak wam jutro grać nie dadzą to wam mogę dać serwer i se to rozegracie...

Opublikowano
"zgłaszając" się na ten turniej miałem nadzieje na profesjonalne podejście do tematu.

Profesjonalnie to ustaliliście mecz na ostatni możliwy dzień na końcówkę dnia, tak? Nie mogliście zagrać meczu na spokojnie wcześniej? Co nie zmienia również faktu, że podejście Sajjuk'a jest żałosne - czekam po 30min na odpowiedź w kilku wyrazach dopytując się wszystkiego po milion razy..

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Przyczyna losowa, nie mogłem być - i w tym momencie nie interesuje mnie jak na to zareagujecie, że musiałem zająć się rodzicami po wypadku, odwieść ich do domu ze szpitala, być z nimi i żadnej nie mam czelności żeby dla CS zostawić osoby które aż tak darzę szacunkiem. Cokolwiek napiszecie - nie interesi mnie to. Turniej będzie trwał nadal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...