Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do bota

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj killerek , wejdź na forum oficjalne i zobacz bp co jakiś czas uruchamia skrypt i bany się sypią , skoro zbanowali i bota k bota itp... to czemu nie mają zbanować marnego pixela :D

Opublikowano

Witaj killerek , wejdź na forum oficjalne i zobacz bp co jakiś czas uruchamia skrypt i bany się sypią , skoro zbanowali i bota k bota itp... to czemu nie mają zbanować marnego pixela :D

Bo pixel steruje naszym komputerem, a zwykły bot działał na pakietach.

Szczerze nie wiem jak to teraz jest. Ja bana dostałem kiedy używałem pixelbota razem ze zmienionymi grafikami. Niby bany lecą, ale nie zapominajmy, że cały czas działa merkava.

Opublikowano

Bo pixel steruje naszym komputerem, a zwykły bot działał na pakietach.

Szczerze nie wiem jak to teraz jest. Ja bana dostałem kiedy używałem pixelbota razem ze zmienionymi grafikami. Niby bany lecą, ale nie zapominajmy, że cały czas działa merkava.

No wlasnie ta merkava nadal dziala jak to jest ludzie uzywaja tego ? Bo jezeli merkava jest online no to mysle ze popyt na nia jest w takim razie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...