Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Załadować Is Na Chińskim Metinie, Oraz Jakie Są Ceny !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy ktoś wie jak doładować chińskiego priva (konkretnie fkyt2 - ale to bez różnicy).

PROSZĘ DZIECI O NIE PISANIE POSTÓW W STYLU "ja próbowałem kupić kamień i kosztował ponad 200 zł rzal.peel".

Albo, że tam jest inna waluta niż w Polsce itd.

Chcę również konkretne odpowiedzi.

Wiem jedno:

Główna strona mojego serwera to www.fkyt2.cn, po zalogowaniu jest dostępny IS w którym mamy 200 000 monet do wykorzystania, jak wejdzie się w doładowanie trzeba podać nr karty ( kredytowe ?? ) i hasło.

Konkretnie przedstawia to się tak:

充值系统 - System opłat

请输入您的详细信息 - Proszę podać swoje dane

用户名称 - Nazwa użytkownika ( tu automatycznie jest wpisywany mój nick, żeby wejść do IS muszę się zalogować)

充值卡号 - Doładowania karty (tu miejsce na wpisanie czegoś, próbowałem ze swoją karta kredytową bez skutecznie ( DROGIE DZIECIAKI JEŚLI PŁACI SIĘ ZA ZAKUPY W INNEJ WALUCIE NIŻ W POLSKIEJ KARTĄ KREDYTOWĄ TO JEST TO AUTOMATYCZNIE PRZELICZANE PO OBECNYM KURSIE - to tak a propo jakby dzieci chciały napisać, że tam nie ma złotówek i ich nie przyjmują) )

充值密码 - Ładuj hasło (jakie hasło ? to hasło z logowania nie pasuje, ani kod karty, jeśli zostawię to puste wyskakuje 请输入正确的冲值卡号和密码 - "Proszę podać poprawny numer karty i hasło delta" - możliwe, że błędne tłumaczenie).

Chciałbym konkretne odpowiedzi a nie w stylu "słyszałem, wydaje mi się" - choć ich pewnie i tak nie uniknę gdyż dzieci to dzieci ;).

Jeśli trzeba to zrobić przez pay pall to jak ?

A i ile np kosztuje 8 milionów monet ?

Z góry dziękuję i Pozdrawiam !

01-ZEAxGO.gif
Opublikowano

musisz mieć konto w PayPal chińskim , oni dają tam te wszystkie specjalne numery kont i hasla delta , dla nas o trudne do ogarnięcia ;)

musiałbyś znać Perfekt chiński język ;)

pozdro!

... :D

Opublikowano

Z tym akurat nie ma problemu, powiedz mi jeszcze czy to ogólnie wystarczy mieć konto na pay pall czy na pay pall chińskim ?

Bo chyba pay pal Polski a Chiński to jedno i to samo tylko obsługa językowa inna ?

Czy może się mylę ?

01-ZEAxGO.gif
Opublikowano

Odświeżam ponieważ nie dostałem konkretnej odpowiedzi, z tego co sprawdzalem to PayPall PL a ich to praktycznie to samo.

Przy rejestracji konta na chinskim PayPall musze podac nr konta bankowego chinskiego a tego nie mam.

Chyba, ze sobie zle to przetlumaczylem, jesli tak prosze o sprostowanie i wytlumaczenie ;)

01-ZEAxGO.gif