Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawias komputera/laptopa

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;)

Od paru tygodni podczas grania w LoLa (chociaż częściej nawet zdarza mi się to gdy używam przeglądarki) zacina mi się komputer. Nie da się nic zrobić, nawet ruszyć myszką chociaż dźwięk słychać jeszcze przez parę minut. Jedynym wyjściem jest wyłączenie całego komputera.

Macie jakieś pomysły co z tym zrobić? Zaczyna się to robić bardzo irytujące szczególnie, jak zdarza mi się tak co mecz w LoLa...

Nwm czy to coś da ale komputer, a raczej laptop to: MSI CX61

Mam w8

916741414680034286162.png

Opublikowano

Podaj temperatury pod obciążeniem. Użyj np. HWMonitora.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

- Szkodnik ( wirus,trojan itp)

- Uszkodzenia np wadliwe podzespoły itp.

-Jak up przegrzewa ci się.

Działanie:

- Zainstaluj antywirusa i przeskanuj komputer.

- natychmiast wymień uszkodzony sprzęt po zlokalizowaniu.

Podaj temperatury pod obciążeniem. Użyj np. HWMonitora.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@"Dargu"

@"UmiZoomi"

Przy graniu w lola karta graficzna koło 75 stopni, a procek 50

Jak na lapka temperatury w miarę ok. Zapraszam do działu komputery>problemy i usterki, tam opisz swój problem, szybciej Ci pomogą.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Doradzono mi, abym najpierw zainstalował Windowsa 8.1, gdy to zrobię i problem nie ustanie to się odezwę :)

Tyle, że mój kolega z "reala" ma Win 8 i występował u niego ten sam problem, rozwiązaliśmy go w łatwy sposób :P

Poza tym Support LOL`a nawet nie pomógł, wystarczyło jedynie ustawić tryb zgodności z WIN7 i po kłopocie :D

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...