Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 sg wybór królestwa

Articorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Articorz , nie wróci, ponieważ mało graczy tam grało. Sam tam byłem i po kilku miesiącach zostałem "przetransportowany" do Jinno (chyba Pandemonii). Raczej nie powróci nigdy, dopóki nie będzie większej ilości graczy.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Legenda
Opublikowano

W shinsoo nie masz szans założyć postaci i nigdy to królestwo nie będzie otwarte. jak szukasz polaków to Jinno i gildia Neverland.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Czy powróci nie wiem, jest zamknięte. Ja odkąd tylko pamiętam grałem na Jinno :)

Opublikowano

Powróci, kiedy? niewiadomo :D

Nie wróci raczej, tam było 3 graczy na krzyż. Wszyscy użytkownicy, którzy mieli tam postać zostali przetransportowani do Jinno i Chunjo.

Opublikowano

Nie wróci raczej, tam było 3 graczy na krzyż. Wszyscy użytkownicy, którzy mieli tam postać zostali przetransportowani do Jinno i Chunjo.

Gdy szykuje się wyprawę w góry i zbiera się ludzi mówi się że chce się zdobyć szczyt, a czy się uda? Nie wiadomo, gdyby powiedzieć że celem podrózy jest połowa góry nikt by nie poszedł

parafrazując JKM :D

Lepiej brzmi, "jest  w planach otworzenie spowrotem królestwa(nie wiadomo jeszcze kiedy) czy "ni c***a, nie ma tyle graczy" :=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...