Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Belki do prezentacji serwera - flat design.

Sleech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam wam moje belki do prezentacji serwera.

Tak one się prezentują:

36Nbu0v.png

MCHC.pl

KWOIpmJ.png

Wersja: 2.0.0

IP: 0.0.0.0.0.0.0

Sloty: 999

Rodzaj: Survival

White-lista: OFF

Premium: OFF

PvP: ON

1dO4xB9.png

Twojastara

Twójstary

Możecie ich używać za darmo tylko proszę dopisać że grafiki do prezentacji wykonane przez @1361622928-U485574.pngSleech

Pozdrawiam.

http://www.speedyshare.com/mEzyn/belki.zip
https://www.virustotal.com/pl/file/5809b94d5bbd832cae2237cd94a79ac7458c08aacafcdc2b6c7707572101d102/analysis/1414337139/

*na życzenie mogę dorobić więcej 

Opublikowano

W paincie je robiłeś?

Mroczeks, myślisz że jak zmienisz nick to już nikt ciebie nie pozna? 

pls no haterino

czekam na poważne wypowiedzi poważnych osób

//paint? pls

to się nazywa flat design radzę trochę poczytać o teraźniejszych trendach, bo to jest lepsze

od 3/4 prezentacji serwerów na tym forum

Opublikowano

O kur jesteś śmieszny..

co z tego że zmieniłem nick?

boże .. xDDD

człowieku zastanów się co piszesz...czy ja coś złego uczyniłem korzystając z mpc jako mroczeks xDD

leżę ;D

// belki to sam syf i . ;_;

Opublikowano

Mi się to również nie podoba i uważam, że dużo lepszy efekt niejeden autor tematu uzyskałby stosując jakiś generator online. Prezentacja ma za zadanie przykuć wzrok i walnąć takim "bum" już na starcie, by połechtać oko i tym samym od razu zachęcić do gry, nawet bez przeczytania treści topicu. Może i flat design jest modny, ale nie oznacza to, że do wszystkiego pasuje, i że wszędzie znajdzie swoje zastosowanie.

Mimo to plus za wstawkę, myślę że to zawsze warto nagradzać, jeżeli download jest autorski.

Opublikowano

Jesteście poprostu k***a za przeproszeniem w c**j żałośni. Na owe belki jest teraz spora meta. Niektóre firmy zagraniczne są skłonne kupić takie prace, z tego co wiem cena nie jest duża, lecz są one teraz bardzo popularne, jeżeli jesteś w stanie zrobić mi taką belkę w 5 sekund, lecisz, dostaniesz odemnie po 10 + przez kolejne 30 dni. Jeżeli zrobisz coś takiego w 10 minut, będzie bogiem.

Praca wygląda naprawde bardzo ładnie. Pobieram odrazu, napewno się kiedyś przyda, dziękować!

Uczeń
Opublikowano

Pls, to nawet nie jest flat design. Kiedy pierwszy raz uruchomiłem Ps'a to umiałem takie coś zrobić.

W paincie idzie zrobić takie, o ile nie lepsze.

Opublikowano

Mroczeks, myślisz że jak zmienisz nick to już nikt ciebie nie pozna? 

pls no haterino

czekam na poważne wypowiedzi poważnych osób

//paint? pls

to się nazywa flat design radzę trochę poczytać o teraźniejszych trendach, bo to jest lepsze

od 3/4 prezentacji serwerów na tym forum

To się nazywa gówno a nie flat design gówniarzu i nie kłóć się z innymi bo gówno wiesz jeszcze o grafice. Lepsze od 3/4 prezentacji serwerów? Chyba od tych hamachi co napisy w paincie rysowali. 

Weź się nawet nie kompromituj, bo jak cię widzę to zastanawiam się czy jest sens rodzenia dzieci w przyszłości. 

A jak się nie zgadzasz z tym co piszę to możesz mnie wyzwać na pojedynek i pokazać swoje FLATOWSKIE umiejętności.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...