szymi12212 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, mam dylemat odnośnie tego co kupić PS4 czy PC, jeżeli miałoby to być PC to myślałem nad takim zestawem : http://www.morele.net/inventory/info/SmWJAm/ , jeżeli złożycie coś lepszego do 2500 zł, to byłoby fajnie Zestaw jest bez Ramu i dysku, bo wezmę je z starego PC. Z góry dzięki za pomoc. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, mam dylemat odnośnie tego co kupić PS4 czy PC, jeżeli miałoby to być PC to myślałem nad takim zestawem : http://www.morele.net/inventory/info/SmWJAm/ , jeżeli złożycie coś lepszego do 2500 zł, to byłoby fajnie Zestaw jest bez Ramu i dysku, bo wezmę je z starego PC. Z góry dzięki za pomoc. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. jakie te ramy i dysk? bedziesz podkręcać? ps. oczywiscie ze pc lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Polecam ci kupić PC, ponieważ na PC możesz sobie grać i wygodnie siedzieć na necie.Co prawda PS3/4 daje taką możliwość jak korzystanie z internetu, lecz w PC po prostu jest to wygodniejsze.W dodatku na PC możesz korzystać z innych programów jak Adobe PhotoShop itd. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jesli bedziesz podkrecac to bierz, imo mozna tutaj brac tansza plyte, i5 4460 boxowy i sie ma 970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi12212 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jakie te ramy i dysk? bedziesz podkręcać? ps. oczywiscie ze pc lepszy. Dysk 1TB i 8GB RAMU, a i mam pytanie, czy najnowsze gierki polecą mi na ULTRA/HIGH w 60 fps i przez ile mniej więcej będzie ciągnął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dysk 1TB i 8GB RAMU, a i mam pytanie, czy najnowsze gierki polecą mi na ULTRA/HIGH w 60 fps i przez ile mniej więcej będzie ciągnął ? jakbys zrezygnowal z oc procesora na czesc 970 to na kilka lat masz spokoj, z tym radeonem obstawiam max 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi12212 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jakbys zrezygnowal z oc procesora na czesc 970 to na kilka lat masz spokoj, z tym radeonem obstawiam max 2 lata Złożyłbyś mi taki zestaw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 http://www.morele.net/inventory/info/9euLpl/coś takiego, 200 ponad budzet ale naprawde warto.ewentualnie gtx 970 od gigabyte to bedzie tylko 150 ponad budzet.i podaj jaka masz obudowe bo moze nie wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi12212 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 podaj jaka masz obudowe bo moze nie wejsc Coś takiego tylko bez tego "panelu" na górze http://www.komputronik.pl/product/235296/Elektronika/Komputery/Komputronik_Infinity_F5_7000_W7HP64_7S105_.html A i Odpalą mi na tym najnowsze gierki na ultra i te, które wyjdą np. AC Unity, Wiesiek 3 ? I pociągnie on z 3-4 lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 tak, na pewno dluzej niz ten radeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Coś takiego tylko bez tego "panelu" na górze http://www.komputronik.pl/product/235296/Elektronika/Komputery/Komputronik_Infinity_F5_7000_W7HP64_7S105_.html A i Odpalą mi na tym najnowsze gierki na ultra i te, które wyjdą np. AC Unity, Wiesiek 3 ? I pociągnie on z 3-4 lata ? powinna wejsc do obudowy. co do gier, to nie znamy wymagan, ale na ultra powinna dac rade. starczy ci na 3-4lata mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi12212 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Okej, to dzięki wszystkim za pomoc, komputer mam zamiar kupić dopiero w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Okej, to dzięki wszystkim za pomoc, komputer mam zamiar kupić dopiero w grudniu to trzeba bylo to napisac odrazu. do grudnia ceny sie jeszcze zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.