Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH takie specjalne :D

GACONIUSBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie poszukuje wh ale konkretnego wh byly tam 2 pliki wh i wh.epk czy cos w tym stylu i aby dzialalo to wg trzeba bylo otworzyc index i dopisac tam *WH jesli ktos by mial to wh bo ono bylo gdzies tutaj na mpc forum prosilbym o podeslanie mi go dam + czy co tam chcecie z gory dziekuje

Opublikowano

Sloneczka moje to niestety nie jest to :D tamto mialo 2 pliki wh.eix i wh.epk czy cos takiego tylko te 2 pliki sie wkleja do packa otwiera sie index wpisuje *WH tylko ze * nad wh i jest a to ktore mi wyslaliscie jest z deka inne

Opublikowano

Sloneczka moje to niestety nie jest to :D tamto mialo 2 pliki wh.eix i wh.epk czy cos takiego tylko te 2 pliki sie wkleja do packa otwiera sie index wpisuje *WH tylko ze * nad wh i jest a to ktore mi wyslaliscie jest z deka inne

Sory, ale te się tak samo robi -,- . Tylko zamiast wpisywanie "wh" wpisuje się "xTymekx"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...