Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy mount do jezdzenia! #Potwierdzone info

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Dniu dzisiejszym, mogę oświadczyć, że jest nowy mount do jeżdzenia ( zwierzak ). Nazywa się on poprostu Goryl.

Narazie niema screenów ani nic, jedynie filmik z facebooka.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tyle dupy nie urywa. Coraz bardziej zniechęcają do gry na pl dodając takie słabe i nudne rzeczy. Czekam na dodanie czegoś mega, że mi oczy wyjdą jak to zobaczę. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

To sie nie doczekasz :)

Pewnie tak. Dlatego wolę grać na prywatnych serwerach. Jeżeli ktoś by miał czas zagrać ze mną na obojętnie jakim 4story PW ;)

Opublikowano

Pl'a chca odswiezyc jak metka. Dodali wilkolaka i graczy jest pelno z tego co slyszalem a co do mounta to szału ni ma.

@Offtopic

1000 post, lajjujcie o xD

Na 4story jak maja zrobic nowa klase, to na okolo 3-4 lata roboty. W calej grze jest duzo itemkow, jakby mieli zrobic klase np Assassin to niedosc ze by musieli poprzerabiac itemki, to musieli by zrobic grafiki, animacje, skille itp. TO nie jest takie proste aby zrobic. :)

Opublikowano

Na 4story jak maja zrobic nowa klase, to na okolo 3-4 lata roboty. W calej grze jest duzo itemkow, jakby mieli zrobic klase np Assassin to niedosc ze by musieli poprzerabiac itemki, to musieli by zrobic grafiki, animacje, skille itp. TO nie jest takie proste aby zrobic. :)

W metinie tak samo musieli zrobić od nowa cały ekwipunek i skille. Czas pokaże warto poczekać lata, aby wrócić do nowości niż miesiące i dostać to samo tylko z innym wyglądem, który nie powala.

Opublikowano

Jak usuną all update'y do update'a z 2010. Każdy wróci. Proste i logiczne ale oni wolą kosić hajs na 100 osobach :x

Nigdy to się nie stanie. Fajnie by było, ale jest to niemożliwe. Teraz to już przyjemności z gry nie ma na plu ;x A kasa to najważniejsza rzecz, bo bez niej się nie da być w top. Więcej osób ładuje kasą i to w dużych sumach, więc im to wystarcza. 

Opublikowano

Nigdy to się nie stanie. Fajnie by było, ale jest to niemożliwe. Teraz to już przyjemności z gry nie ma na plu ;x A kasa to najważniejsza rzecz, bo bez niej się nie da być w top. Więcej osób ładuje kasą i to w dużych sumach, więc im to wystarcza. 

Laduja bo glupi sa, dodaja rozne gowna do itemshopu, naciagaja pajacow.. Powoli koncza to juz.. zamkniety arabski serwer sk i planuja czeski jeszcze

Opublikowano

Laduja bo glupi sa, dodaja rozne gowna do itemshopu, naciagaja pajacow.. Powoli koncza to juz.. zamkniety arabski serwer sk i planuja czeski jeszcze

Są to dzieci, które biorą hajs od rodziców, bo ładnie wygląda. Sam jak grałem znałem kolegę teraz mam 15 lat i on był 3 lata młodszy, więc wtedy może miał 10 to na urodziny za 100 zł rodzice mu doładowali w is i mi kupił też peta. Jak dla mnie pl coraz bardziej upada i niedługo tylko na privach będzie się grać jak jest w przypadku Metin 2. 

Opublikowano

Są to dzieci, które biorą hajs od rodziców, bo ładnie wygląda. Sam jak grałem znałem kolegę teraz mam 15 lat i on był 3 lata młodszy, więc wtedy może miał 10 to na urodziny za 100 zł rodzice mu doładowali w is i mi kupił też peta. Jak dla mnie pl coraz bardziej upada i niedługo tylko na privach będzie się grać jak jest w przypadku Metin 2. 

Niechce zmieniac tematu tutaj, przydalaby sie jakas dyskusja na temat PL'a. Ale nie wiem po co graja osoby np na aderii MISTRZMIECZA. Ma on tez max 11 lat, gra w to i nie rozumie o co chodzi w ta gre wogole.. Wchodzi na Bg i psje innym gre, pytal sie mnie ostatnio jak dziala zwoj przeobrazenia, napisalem mu raz pyta sie po chwili jak to dziala. Napisalem znowu za 3 razem zablokowalem go. Powinni zrobi weryfikacje wieku, zeby bylo mniej takich dzieciakow. Pl juz upada wzgledem graczy, starzy weterani tay jak elixir czy tam arokis juz nie powroca pewnie. Jedynie co to rakmar gra bo gra, lubi pyka samemu z nudow juz. Sytuacja calkiem sie zmienila w tej grze od poczatku, dodaja gowna i dodaja. Valorianem na aderii rzadzi jak dla mnie banda dzieciakow. HikariYamix, ktory ma z 14/15 lat obraza osoby starsze od siebie, ze jest debil czy cos. Tak samo z miauczem. Niechce zmieniac tego tematu, aby warna nie dostac Proponuje zrobi dyskusje na temat globalnego serwera [ pl ] i tyle.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze moze kiedys bedziemy latac na smokach w 4story przy takim postepie w nowych patchach jest to realne ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Wydaje mi sie ze moze kiedys bedziemy latac na smokach w 4story przy takim postepie w nowych patchach jest to realne ;)

Albo pływać na jakieś rybie w wodzie. 

Niechce zmieniac tematu tutaj, przydalaby sie jakas dyskusja na temat PL'a. Ale nie wiem po co graja osoby np na aderii MISTRZMIECZA. Ma on tez max 11 lat, gra w to i nie rozumie o co chodzi w ta gre wogole.. Wchodzi na Bg i psje innym gre, pytal sie mnie ostatnio jak dziala zwoj przeobrazenia, napisalem mu raz pyta sie po chwili jak to dziala. Napisalem znowu za 3 razem zablokowalem go. Powinni zrobi weryfikacje wieku, zeby bylo mniej takich dzieciakow. Pl juz upada wzgledem graczy, starzy weterani tay jak elixir czy tam arokis juz nie powroca pewnie. Jedynie co to rakmar gra bo gra, lubi pyka samemu z nudow juz. Sytuacja calkiem sie zmienila w tej grze od poczatku, dodaja gowna i dodaja. Valorianem na aderii rzadzi jak dla mnie banda dzieciakow. HikariYamix, ktory ma z 14/15 lat obraza osoby starsze od siebie, ze jest debil czy cos. Tak samo z miauczem. Niechce zmieniac tego tematu, aby warna nie dostac Proponuje zrobi dyskusje na temat globalnego serwera [ pl ] i tyle.

Dokładnie zaraz się założy nowy temat. Starsi gracze odeszli, a zostali ci 10-13 lat. 

Opublikowano

Zgadzam sie z tym wyzej ! :D

Wczesniej gralem z ekipa 16-30 lat no i dobra teraz wbilem na PL ( z 3 tyg temu ) aby dojsc do mojej starej ekipy i znowu sie pobawic. Podal mi ts typ itp i co sie okazalo to banda 6 latkow zabrala nazwe dla klanu... Zalosne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem gorylka na 30 dni jednak dla mnie fajniejsza jest panda (którą mam na stałe ;p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...