Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 600 zł

kamel505909131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Chciałbym złożyć komputer do 600 zł.

Komputer będzie głównie do :

*Gier

*Muzyki

*Filmów

*Internetu

Głównie chodzi mi o to żeby złożyć najlepszy możliwy Pc w tej cenie .

Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Oczywiście za 600zł to tylko używki będą. Ma to być sama skrzynka, czy też monitor jeszcze. Na jakieś nowsze gry w tej cenie bym nie liczył.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

http://olx.pl/i2/oferta/komputer-stacjonarny-e7200-4gb-patriot-hd4850-ocz-600w-250gb-1tb-CID99-ID7gneh.html#:2114033850

Coś takiego znalazłem, jakbyś był w stanie dołożyć 200zł to już są w miarę sensowne zestawy z g2020 + hd 7770

Jeśli byś chciał modernizować ten to większość bebechów będzie do zmiany.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jak chcesz modernizować, to kup jakiegoś Celerona pod LGA1155, do tego tanie MOBO na H61, 4GB rAM DDR3, HDD 250-500GB byle nie żaden wolnoobrotowiec, zasilacz jakiegoś Chiefteca i zmieścisz się poniżej 600zł z wysyłkami. Resztę zbieraj na kartę i jakiegoś i5 ew. i3. Polecam szukać po ogłoszeniach na forach komputerowych eg. pclab.pl, benchmark.pl forumpc.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...