Baksymilian Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, mam problem z ustawieniem fps.. Mam bardzo słaby komputer, po wpisaniu komendy 'fps_max 45', fps nie chcą się zmniejszyć i są ustawione na max 59, jak temu zaradzić? Można ustawić mniej fps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabi0 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Czemu cchesz miec mniej fps niz mozesz?;x W cs 1.6 byla komenda fps_modem xxx i tu wpisywalo sie liczbe max fps chyba ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tremo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W sumie prawda @Up Możesz odpalić program do nagrywania i ustawić stałe fps Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksymilian Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Podczas akcji spadaja mi fps do 40 i bardzo zle mi sie na tym gra Pobiore frapsa i zobacze czy moge ustawic 45 fps, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksymilian Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jeszcze jedno, jaki program do nagrywania polecicie żeby ustawić te fps? Próbowałem z frapsa, ale miałem problem z ustawieniem tych fps i chyba sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Co wy bredzicie, stwórz sobie pliczek cfg nazwij go autoexec, następnie w nim wpisz fps_max 45 zapisz go. wejdź do gry i wpisz exec autoexec Wuala masz swoje 45 fpsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksymilian Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @Rocki star12 zrobiłem plik, po wejsci do kantera spisuje w konsoli i nic dalej to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.