Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poslaniec

Zdrada  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdradę można wybaczyć i żyć dalej z tą osobą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciężko, ale zawsze można.

Wydaje mi się, że zależy to od takich czynników jak długość związku oraz ogólne poszanowanie i skrucha.

Bez urazy, ale nawet najlepsi miewali potknięcia, ważne żeby nie przydarzyło się to ani razu więcej, inaczej logika podpowiada, że kobieta jest niezadowolona ze związku i boi się Ci to powiedzieć w twarz albo jest ku*wą :)

Nie należy też kogoś skreślać po 1 błędzie.

EKcyFTZ.png

Opublikowano

Nie wiem czy właściwie zrozumiałem ale czy ty właśnie stwierdziłeś, że jak meżczyzna zdradzi kobiete to jest ok a jak kobieta meżczyzne to nagle jest nie w porządku?

Źle musiałeś zrozumieć, drugi punkt nie tyczy się zdrady

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Suka da raz, da i drugi.

Mogą być 2 powody zdrady.

1. Chciała się dupcyć

2. Kocha inną osobę

I pierwszy i drugi skreśla.

Wybaczenie wybaczeniem, ale za zdradę nie wybaczyłem i nigdy nie wybaczę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Moim zdaniem to zależy od nas, od uczucia jakie czujecie do tej osoby. Po drugie musimy darzyć tą osobę zaufaniem, które naruszyła.
Raz jest tak raz tak...

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Miałem dziewczynę starszą 2 lata :D Byliśmy całkiem sporo ze sobą już wyglądało na poważny związek, mieliśmy bardzo bardzo bardzo bliskie kontakty, jednym słowem uprawialiśmy seks nic nie wskazywało na to, że mnie zdradzi, bo byliśmy szczęśliwi, a to mi do jej pusi na imprezie wlazł inny k***s, jak się o tym dowiedziałem myślałem, że kurwę zabije, ale to ja dostałem w mordę, że na nią kurwie i wyzywam ją od szmat. Rozstaliśmy się po tym, nie mamy kontaktu od ~7 miesięcy. Pewnie dalej sie puszcza d****a. 
BTW. dziwnie jest mówić d****a na osobę którą się kochało.

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie którzy piszą, że to ZALEŻY... zdrada to zdrada czy z ojcem czy z Twoim najlepszym kumplem.

Nigdy bym nie wybaczył, bez słowa odszedł i tyle. Nawet jakbym kochał.

VNp6c2U.png

Opublikowano

zależy to od wszytiego, dlaczego, z kim, jak i po co 

Zależy z kim?

Czy jakby dała Twojemu najlepszemu przyjacielowi lub nieznanemu gościowi w klubie lub bratu rozważałbyś to?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak by mnie zdradziła to pomógłbym jakiemuś kumplowi ją poderwać, nagrał to jak sie z nim skurwi i wrzucił do internetu. Kolega pod pretekstem fetyszu by był w masce, te kurwe bym jeszcze nazwiskiem podpisał.

21515.jpg

Opublikowano

hmm.. jak by mnie zdradziła dziewczyna.. szczerze, pewnie bym się zajebał ;P.. na prawdę. Jak coś to nie jestem gimbusem czy co.. mam 22 na karku, ale jeśli już na to tak patrzę i jeśli by to sie stało.. po prostu bym wziął noż i to zrobił.. ale sam nie wiem czy żeby ją ukarać za to.. czy może.. uwolnić mnie od niej ;)..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...