Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poslaniec

Zdrada  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdradę można wybaczyć i żyć dalej z tą osobą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zobaczyć wasze poglądy na temat zdrady..

Czy waszym zdaniem zdradę można wybaczyć i żyć dalej z tą osobą? 

nie brzydzili byście się osoby która was zdradziła? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zależy jak bardzo kochamy tą osobę i jak bardzo na niej nam zależy. I nikt Ci na to pytanie nie odpowie bo nie wiemy jak się zachowamy podczas takiej sytuacji.

Opublikowano

Spokojnie ona tylko z bratem się przytulała. A ty od razu zdrada

kolego tylko że mnie nikt nie zdradził... dlatego się pytam użytkowników bo też słyszałem o przypadkach że chłopak się zabił przez zdradę dziewczyny 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ukamienować ew. zalać betonem w jakiejś piwnicy.

Zaraz pewnie naczelne lewactwo MPC się zjedzie i zrobi nagonkę na mnie, ale co tam...

Jak jej pizda lata tu i tam to oznacza, że wpierdol - jak to mówią englicy - is not enough

trzeba z nią zerwać i poprzyklejać plakaty o tym jaka to k***a na jej osiedlu, najlepiej na każdym drzewie i klatce.

Bordo jednoczcie się!

graphic.png

Opublikowano

Według mnie ciężko jest wybaczyć zdradę.

Zdrada bardzo odrzuca według mnie.

Chociaż jeśli kocha się bardzo 2 osobę, a ta się dalej stara to można po dłuższym czasie to wybaczyć.

Miałem już raz taki przypadek, ale niestety zbyt mocno się tym brzydziłem. :/

Opublikowano

Według mnie ciężko jest wybaczyć zdradę.

Zdrada bardzo odrzuca według mnie.

Chociaż jeśli kocha się bardzo 2 osobę, a ta się dalej stara to można po dłuższym czasie to wybaczyć.

Miałem już raz taki przypadek, ale niestety zbyt mocno się tym brzydziłem. :/

wiesz powiem Ci co do tego obrzydzenia to jedna z gorszych rzeczy bo nie ważne jak bardzo się kocha daną osobę ale jednak gdyby mieli sie kochać to raczej dany facet który jest wrażliwy to nawet by się nie podniecił ze względu obrzydzenia i myślenia że ona zrobiła to z innym.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

A jaki jest sens, skoro jej nie wystarczasz? Przecież ta osoba dobrze wie co robi, skoro sama się o to prosi... to niech żyje z innym.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wiesz powiem Ci co do tego obrzydzenia to jedna z gorszych rzeczy bo nie ważne jak bardzo się kocha daną osobę ale jednak gdyby mieli sie kochać to raczej dany facet który jest wrażliwy to nawet by się nie podniecił ze względu obrzydzenia i myślenia że ona zrobiła to z innym.

Dokładnie, masz rację, nawet gdybym ją kochał na śmierć i życie to nawet na nią patrzeć nie mogłem.

Opublikowano

Zdrad się nie wybacza. 

A jak będzie płakać i się płaszczyć że źle zrobiła to jej wyjeb jeszcze gonga za to że chce manipulować twoimi uczuciami

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zły wybór forów bo ręka rzadko kiedy zdradza 

Ale wracają do tematu, skoro rozłożyła nogi przed kimś innym, znaczy, że nie kocha i raczej nie zakocha się od nowa, więc po prostu olać taką laske i na pewno nie pokazywac, że nam zależy. Gdy np. ona sama nam powie, że ma kogoś innego to mówimy, że i tak słabo obciągała i odchodzimy z honorem

Opublikowano

Nie, moim zdaniem nie można tego wybaczyć. Związek opiera się na zaufaniu i wierności. Jeśli tępa baba lata za innymi to nie ma dla niej miejsca przy mnie. Mówię to z własnego doświadczenia

Opublikowano

Rozwalają mnie zdrady między 14 latkami  xD  xD  xD

kolego a kto tu napisał 14 lat?  o.O skoro dla Ciebie rocznik 96 to 14 lat to pewnie jeszcze jesteś w szóstej klasie   xD   pytam sie użytkowników  bo ja  osobiscie  nigdy nie byłem zdradzony :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano
Czy waszym zdaniem zdradę można wybaczyć i żyć dalej z tą osobą? 

Zależy w jakim stopniu, i czy pod wpływem alk/narkotyków czy na sucho. Ja sam zdradziłem pod wpływem alk więc miałem powód żeby jakoś się uratować jeszcze.. xp

nie brzydzili byście się osoby która was zdradziła? 

Ta.. 2 tygodnie temu dobra kumpela obciągnęła mojemu najlepszemu koledze(oczywiście nie na sucho), a mówimy sobie że to takiego stopnia na imprach nie idziemy (facet może u lasce, nie laska u faceta) i od tygodnia mam szkołe i do dziś nie chcę nawet powiedzieć "cześć" tej osobie.. więc ta brzydze sie..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zależy w jakim stopniu, i czy pod wpływem alk/narkotyków czy na sucho. Ja sam zdradziłem pod wpływem alk więc miałem powód żeby jakoś się uratować jeszcze.. xp

Ta.. 2 tygodnie temu dobra kumpela obciągnęła mojemu najlepszemu koledze(oczywiście nie na sucho), a mówimy sobie że to takiego stopnia na imprach nie idziemy (facet może u lasce, nie laska u faceta) i od tygodnia mam szkołe i do dziś nie chcę nawet powiedzieć "cześć" tej osobie.. więc ta brzydze sie..

Nie wiem czy właściwie zrozumiałem ale czy ty właśnie stwierdziłeś, że jak meżczyzna zdradzi kobiete to jest ok a jak kobieta meżczyzne to nagle jest nie w porządku?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Skoro ktoś kogoś zdradził, to znaczy ze dana osoba nie spelniala jego oczekiwan. Wiec po co do siebie wracac? Zdrada to znak, ze zwiazek nie ma sensu i pora go jak najszybciej zakonczyc

Oczywiscie mam tu na mysli prawdziwa, dlugotrwala zdrade, a nie pocalunek na imprezie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...