Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buhehehhe

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąć temat!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Nieważne,koledze sie coś pomyliło.Temat do usunięcia nie umiesz kolego czytać?

Aciek-nie pisz bezsensownych tematów

@Down

tzn?A może ty jesteś idealny?

Opublikowano

Mało kto wie o co w tym chodzie heh ;D Zamknijmy temat i skończą sie nasze kłótnie.

Aporpos:

Detox czemu ty ciągle siedzisz w tym temacie,za każdym razem jak patrze ty ciągle w tym temacie ;D Może mam schizy ale tak mi sie zdaje.

@Down:

to po co piszesz dalej?

@2Down:

Odjeb sie wreście ode mnie co?Acka znam z rl dlatego mu to napisałem,nie wiesz co jego post zawierał od początku więc siedź cicho.to było w pewien sposób śmieszne, a w pewien dziwne.Wiązało to aćka i detoxa więc zamknij sie.

Opublikowano

@azerf

Detox w tym NIE maczał palców bo on lubi być czysty. (wiesz o co chodzi)

Ty masz SAME problemy (głównie ze spamem i tym że nie możesz tego zauważyć). My ci tutaj kurwa NIE pomożemy, lepiej zgłoś się do psychoterapeuty, chociaż mam wątpliwości czy nawet on pomoże. Napisałeś Trylion pięćset sto dziewięćset bezsensownych tematów a teraz:

Aciek-nie pisz bezsensownych tematów

Ja i pewna inna osoba mamy tego dość sposobu w jakim zachowujesz się na forum. I co? Pewnie napiszesz zaraz osobny temat ,, Mam pieprzyka na naplecie pomocy!'' spamerze jeb**ny.

To wszystko co mam do powiedzenia =/

• Dodaj nową pozycję...