Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką zagrać profesją?

japroja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie uzytkownikow MPCForum. Zaczynam grę w Margonem po raz drugi , i nie wiem jaką profesję wybrać. Chciałbym być DPS nie do zabicia w pvp, ALE nie odstawac w expie. Zastanawiam się nad : Łowca , Tropiciel , Mag. Którą z tych klas wybrać? Plusy i minusy klas oraz uwzglednianie dlaczego klasa jest Dobra - Mile widziane!

Opublikowano

Chcialbym dodac, ze ta postac bedzie expiona do 160 poziomu. Nie wyzej nie ma takiej opcji. Nie doladuje pieniedzy do gry. No moze ewentualnie 30zl :p . Oraz jaki swiat wybrac? ( Nie majuna i brutal! )

Opublikowano

Lowca jest bdb. Postacia przy srednim eq i dobrych um. Pamietam ze stanolem wraz z kolega na e2 krzyzu to lowca vs nas 2 rozgromil nas i zostalo mu lahtem 90% hp.

Jednak jego eq to 5 leg wiec jakos sie nie dziwilem.

graphic.png
Opublikowano

Zalozmy ze zagram lowca albo tropem. Ktora z tych klas bardziej tyra paladyna? Wbilem 50lvl tymi klasami i palek mnie niszczy. Mam 1 hero kilka uni w eq a palek mial zwykle i 1 uni , a ja na lowcy przegralem .. Trop ma slabsze eq ale palek tez mnie tyral.. Ide expic na zulusach i palek mnie jedzie..

Opublikowano

Nie wiem jak koledzy wyżej, ale ja polecam:

Mag:

+ Na wyższych lvl'ach i dobrym eq jest pogrom na expowiskach, jak i pod pvp.

+ Umki pod żywioły, czyli jeśli dobrze wszystko rozegrasz, umkami możesz ugrać każde pvp :D

+ Mag ma leczenie, jest więc chętnie brany na tytanów.

- Od pierwszych lvl'i do powiedzmy 50 lvl'a, jest bardzo trudno wszystko ugrać.

- Na maga jest mało wartościowych itemków.

Polecam zacząć grę na Angielskim margonem, polskie jest przereklamowane ( margonem.com ).

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Mag

* duże kryty

* dużo leka

* z dobrym rq jest koxem :P

-----------------------------------------------------------------------------

Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p

-----------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...