Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek ;C

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co mógłbym tworzyc w samym HTML & CSS, aby potem sprzedawać za 10/15/20 złotych ? Jakieś proste strony, które ludzie kupują bo im się do czegoś przydadza.

Jakies pomysly /

Opublikowano

Kurde chłopie, w dziale php pytasz się o tak marne błędy, a tu tutaj piszesz, że sprzedasz strony XDD.

Idź się uczyć lepiej.

@AV

Strony metina hehe

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Crisey, php a CSS to są dwie różne rzeczy. Nie pozdrawiam.

Co nie zmienia faktu, że pytasz się o gówniane rzeczy, ten temat także to pokazuje, że kompletnie nic nie umiesz i  chcesz się wesprzeć 'mentalnie'.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCrisey

HTML/CSS ogarniam bez problemów (+ lekko podstawy js/jq) PHP'a średnio iż miałem długa przerwę od niego w ostatnim czasie i ogólnie ledwo co go się uczyłęm ale okej, i co z tego że się pyta o gówniane sprawy w php? gdy się pyta o HTML i CSS? "ten temat także to pokazuje, że kompletnie nic nie umiesz" <- co ten temat ma być do czego co on umie a nie umie? ja umiem dużo rzeczy w HTML, CSS, PHP, SQL ale nie jestem niestety kreatywny oraz jestem lekko myślący ;/ więc także nie raz pisałem podobne tematy, jak dla mnie to nabijasz posty tak samo jak w moim temacie o czym innym...

//Temat

Szablony pod serwer MineCraft + ewentualnie gotowce PHP z statusem online/sloty/informacje itp... na to dzieci lecą szybko i od razu do rodziców ;D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCrisey

HTML/CSS ogarniam bez problemów (+ lekko podstawy js/jq) PHP'a średnio iż miałem długa przerwę od niego w ostatnim czasie i ogólnie ledwo co go się uczyłęm ale okej, i co z tego że się pyta o gówniane sprawy w php? gdy się pyta o HTML i CSS? "ten temat także to pokazuje, że kompletnie nic nie umiesz" <- co ten temat ma być do czego co on umie a nie umie? ja umiem dużo rzeczy w HTML, CSS, PHP, SQL ale nie jestem niestety kreatywny oraz jestem lekko myślący ;/ więc także nie raz pisałem podobne tematy, jak dla mnie to nabijasz posty tak samo jak w moim temacie o czym innym...

//Temat

Szablony pod serwer MineCraft + ewentualnie gotowce PHP z statusem online/sloty/informacje itp... na to dzieci lecą szybko i od razu do rodziców ;D

Ten koleś i php xD? No nie wiem, chyba utknął na hello world xDD.

Nabijam posty? Nie rośnie mi e-penis od tego, więc nie mam powodu do robienia tego, zwłaszcza że to ty jesteś jedynym tam, który wybrzydza każdy sposób zarobku.

Tym tematem chce się ulepszyć mentalnie, bo normalny człowiek ze SKILLAMI miałby pomysły.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...