Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać I Dlaczego ?

S&M

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Dziś zaczynam grac W Last Chaos. I chcialbym abyscie opowiedzieli mi o tym jaka postacia oplaca sie najbardziej grac do expa i pvp :PP Pozdrawiam

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

To już zaczynam wykład :D

No to rycerz jest silną postacią np. ma baaaaaardzo dużo obrony, ale mało ataku. Z dualnymi mieczami jest idelany do XP'a na highlvlowych potworach ale na początku też. Nie polecam grać z tarczą, jak chcesz mieć dużo ataku, ja preferuje duale :) (nie z powodu wyglądu!)

Kobiecymi postaciami nie grałem więc nie wiem jak to jest, sporo osób gra szelmą, np mój przywódca gildii możesz sie go zapytać ew. jeszcze. Jak chcesz zaklinacza możesz wybrać, ale ma baaardzo mało obrony i będziesz bankrutował na potach przeciętnie tak po 30-40 poziomie się fajnie gra tą postacią, bo ma ogromny DMG, a w procku mumie i ghule masz na skill. Tytan znowu jest wolny, ale nie słaby, niektórzy nabierają się na jego wielkość, że jest przypakowany, a to tylko tekstury^_^.

Polecam rycka, wybór należy do ciebie.

Tak czy siak na 17 poziomie blok robisz XP, bo jak nie wbijesz ok. 20 tys. Punktów Umiejętności to moge Ci powiedzieć z góry postać do kosza.. 20k lajtowo starczy do ~90poziomu, a po bloku też jeszcze PU leci :)

Graj na Kathar - mój nick DisasteR jak się rozwiniesz to wezme Cie do gildii, dam troche kaski, jakieś eq może pisz też na GG 8082047, a prześle Ci jakiś txt na PW żebyś mi napisał na GG w celu rozpoznania, że to ty. Więcej pogadamy sobie w grze :D Załatwi się petsa, lvlsupport i te drobnostki..

plusik mile widziany

x

Bywalec
Opublikowano

proszę bardzo :P I dziekuje

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

davka5223 masz racje, gdzie sie nie obejrzysz to prawie każdy gra szelmą z powodu skilli, ale stunować możesz też rycerzem nawet jak grasz dualami to szybko zakładasz tarcze -> skill -> zmiana. W tytanie też chyba coś takiego jest... Można kupić proszki na obrone przed tym atakiem szelmy :)

x

Opublikowano

Tak rycek nie jest zły ale ale jeśli chodzi o szelme to powiem wam, że dlatego głównie ludzie nią grają bo ryckiem czy tytanem się strasznie farmi chyba, że rycek z dual swordami zaleta szelmy jest taka ze jest ona bardzo szybka, może atakować z odległości za pomocą kuszy. Rzadko się słyszy żeby tytan albo rycek wyfarmił z 15-20k pu w tym samym czasie co szelma.

Jako ja polecam tytana, pewnie wszyscy myślicie dlaczego? a otóż dlatego, że ma on największe dmg ze wszystkich postaci, jest drugą postaci mająca najwięcej obrony (więcej ma tylko rycerz), ma najwięcej hp ze wszystkich postaci i co najlepsze bardzo dobrze expi nim się solo. Jedyną jego wadą jest to, że ma słabą celność i obronę magiczną ale to nic strasznego. Jeśli chciałbyś grać tytanem i dojść nim do czegoś (mam na myśli nabicie sporego lvl) to po 31 lvl polecam profesje Warmmaster jak Highlander. Warmmaster - walczy mieczem zaś High walczy toporem. Zalety Warmmastera są takie iż posiada on więcej obrony i ataku jak High, ma skile obszarowe (High niestety brak) i Tak jak napisał Disaster posiada on stuna (czyli oszołomienie wroga). Jak już mówiłem tytan świetnie radzi sobie w solo expie jest mile widziany w pt, jeśli chodzi o pvp też daje w kość ( ze względu na największe dmg).

Pozdro.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

No ładnie sebu sie rozpisałeś :) Wreszcie ktoś pisze coś od siebie a nie z innego forum dlatego +. Chociaż do tego Dmg to nie był bym taki pewny, czy największe, bo spore ma też Zaklinacz, ale moge sie mylić przeciętnie gram rycerzem, albo szelmą. Oczywiście chodzi mi o skile pasywne, nie aktywne, które dodają + w atak i siłe.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...