Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana poziomu budynków na start

LuckyDiceLDC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiam serwer w plemionach ale mam pewien problem, dlaczego budynki na start mają prawie 17 czy 20 lvl ? można zmienić aby każdy gracz na początku miał wszędzie 1 lvl ?

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

A najakim silniku stawiasz? wystarczy że wejdziesz w Panel admina świata . podejrzewam że stawiasz na najnowszym silniku barka to wchodzisz pod adres localhost/pl1/admin  lub taki sam adres tylko że z admin.php i powinieneś się zalogować poprzez wpisanie swojego loginu z gry i kodu który mozesz znaleźć w pliku htdocs/pl1/lib/config.php lub w Panelu admina pod adresem localhost/admin.php

Jeśli posiadasz starszy silnik to wejdź tak jak wyżej w localhost/pl1/admin ale nie wpisujesz swojego loginu i hasła tylko danych które znajdziesz w pliku htdocs/pl1/lib/config.php/

Jeśli posiadasz inny silnik to podaj (to co napisałem wyżej powinno działać na wszystkich silnikach bartka oraz sir rolanda) 

Pozdrawiam

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Serwer stawiam na silniku:Silnik plemiona PL-Lan! nie mam takiej lokalizacji, muszę wpisywać localhost/pl1/admin/index.php ale po wpisaniu tego mam następujący błąd:

H1KOVP5N.png

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...