Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry na których można zarobić.

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję szybko kasy na steamie, i chcę zarobić grając/sprzedając itemy z nich, CS:GO - mam i staram się, DOTA2 - ODpada, TF2 - nie wiem niby ciężko.

Są jakieś inne gry na których mogę zarobić? najlepiej szybko lub powoli ale dużo xD

Za pomoc dziękuje, pozdrawiam :)

Opublikowano

Można taki myk zrobić w league of legends kupujesz 30 lvl unranked i wbijasz Gold 2 i sprzedajesz, masz zarobek jakiś tam ale zawsze coś ;)

Opublikowano

Mi chodzi o kasę "Virtualną" tzn, w steamie/do steama $/euro, funty PLN itd...
A nie żeby dostać przelew sms'em, \ paypal czy żeby miało mi na konto bankowe wpływać..

Opublikowano

Mi chodzi o kasę "Virtualną" tzn, w steamie/do steama $/euro, funty PLN itd...

A nie żeby dostać przelew sms'em, \ paypal czy żeby miało mi na konto bankowe wpływać..

Koleś, możesz przecież sprzedawać itemki za wysyłkę pocztową z kasą, więc z czym masz problem?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Na metinie można wykosić hajsu mój rekord serwerowy to 850zl na xenoxie jak był hiterm jeszcze bez bugów.na niektórych nowszych po 500 pln też wlatywało :D mimo że to tylko drobny dodatek do pensji,ale zawsze coś.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...