CoderX Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cześć, potrzebuję szybko kasy na steamie, i chcę zarobić grając/sprzedając itemy z nich, CS:GO - mam i staram się, DOTA2 - ODpada, TF2 - nie wiem niby ciężko. Są jakieś inne gry na których mogę zarobić? najlepiej szybko lub powoli ale dużo Za pomoc dziękuje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Astern Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Można taki myk zrobić w league of legends kupujesz 30 lvl unranked i wbijasz Gold 2 i sprzedajesz, masz zarobek jakiś tam ale zawsze coś Odnośnik do komentarza
MrwolfiMan Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cs go . Dropisz skrzynki otwierasz je/stawiasz skiny na cs go lougne. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
CoderX Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @MrwolfiMan o CSsie już mówiłem.... CSGO lounge przej*ałem prawdziwej kasy ~200ZŁ. Odnośnik do komentarza
Crisey Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tibia @Edit Polecam iść do pracy, a nie opierdalać się. Odnośnik do komentarza
Sleech Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Metin 2 Odnośnik do komentarza
CoderX Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mi chodzi o kasę "Virtualną" tzn, w steamie/do steama $/euro, funty PLN itd...A nie żeby dostać przelew sms'em, \ paypal czy żeby miało mi na konto bankowe wpływać.. Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Metin2, można na tym nieźle zarobić sprzedając wirtualną walutę. Wystarczy mieć duże doświadczenie na temat tej gry. ): Odnośnik do komentarza
CoderX Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @LikeYou coś pisałem na temaat gier po za steamem. A metina nie tylko że nie lubię i hejtuję go , to i nie ogarniam go :P Odnośnik do komentarza
Crisey Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mi chodzi o kasę "Virtualną" tzn, w steamie/do steama $/euro, funty PLN itd... A nie żeby dostać przelew sms'em, \ paypal czy żeby miało mi na konto bankowe wpływać.. Koleś, możesz przecież sprzedawać itemki za wysyłkę pocztową z kasą, więc z czym masz problem? Odnośnik do komentarza
Independet Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Na metinie można wykosić hajsu mój rekord serwerowy to 850zl na xenoxie jak był hiterm jeszcze bez bugów.na niektórych nowszych po 500 pln też wlatywało mimo że to tylko drobny dodatek do pensji,ale zawsze coś.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Illuminati1337 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dobra ryj wielcy znawcy. Runescape i gold. Elo. ZASPONSORUJE SERWER MINECRAFT. GG 52668876 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.