Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Mam postać Wojownik Body i nei wiem zbytnio jakie EQ kupic do swojego 38lvlowego+ wojownika:/ Expie na dzikusach(wiem ze cienko itp, ale na pustyni nei daje rady oO bo mam tak słabe eq.) Proszę, doradzcie coś :P

Aktualne EQ: Tradycyjny +6, FMS +1 Sr 15%, śmiertelna +4, bojowa +4, ebonitowe+4, ebonitowy naszyjnik +4, miedziana branzoleta +3, bambusowe buty +2.. :/

Gdy znajdzie się oferta to kupuje zelaka +7/8 :P

Dam + za propozycje eq

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

No koleś za 9kk to możesz kupić fms +5/6 i jakąś zbrojkę pro :P To pozwoli Ci na zarabianie na głównej postaci na metkach.

Opublikowano

No to żelazny +7+8 fms+6+7+8+9 śr. ok.20% z kd na pvm+2+3+4 śmiertelną zostaw +4 za to kup/ulepsz smoczą na +7+8+9 z kd defa +2+3 tarcze możesz do +6 zrobić dalej nie bo po co jak na 41 okrągła jest ebonitowe ulepsz sobie do +7 minimum naszyjnik najlepiej z HP lub krytykiem bransoleta z HP buty także z HP

Opublikowano

Nie boj sie ulepszac fmsa..jak nie bedziesz ulepszal to nic nie bedziesz mial !!!

powinienies zainwestowac w jakas zbroje.. smocza tak jak up mowil lub smiertelke..

Opublikowano

Połów jeszcze na tym FB bo 9kk to mało dozbierasz 50 kup śmiertelną +7 wystarczy bo na 42 kupisz smoczą+9. FMS+9 średnie+20, Ebo+7 srebrna+9 buty 1k hp naszyjnik 1k hp żelak+8.

Potem jak będziesz miał coraz więcej kasy to kupuj coraz lepsze itemki :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbiłem 42, poulepszałem coś i takie mam eq. Co polecacie?

Olbr.Topor +4, tradycyjny +6, smiertelna +6 , zlote buty +3, ebonitowa branzoleta+5, pieciakatna+6, ebo kolczyki +4 ebo naszyjnik +4.

Niedługo bd miał zelaka+8

Piszcie dobre eq abm na nim pociagnal do 50 :D

Opublikowano

Ceny zależne od serwera. Połów jeszcze trochę na tym swoim fishbocie i sprzedawaj małże lub kup Yang na allegro wtedy będziesz zarobiony. Wiesz chodzi mi o eq +9 :lol:

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Dobra: FMS +9, śmiertelna +9, żelazny hełm +9, naszyjnik 2k HP, buty 2k HP kolce ebo +9, srebrna brąza +9. Jakby ci zostało trochę Yang to podziel się... :unsure:

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Kup sobie: Jakąś halke +9 albo topór 7/8 smocza +8 okragła +6 buty z bonem na pż jakiś naszyjnik też z bonem ebo 7/8. Powinno jak narazie starczyć

Opublikowano

A więc tak, po 1. Ceny są zależne od serwera więc nie jestem na 100% pewien czy uda Ci się kupić takie Eq. No to tak:

Tradycyjny+6 - zamień za żelazny+8

Śmiertelną+6 - zamień na Smoczą +7/8

Pięciokątna+6 - zamień na okrągłą+6/7

Olbrzymi Topór - zamień na Rib+6/7 Śr. 20%+ na boja. (Możesz też kupić FMS+6/7 Śr. 20%+)

Złote buty+3 - zamień na butki z +800/1000PŻ

Ebonitowa Bransoleta - zamień na srebrną +6/7/8

Ebonitowe kolczyki+4 - zamień na +7

Ebonitowe naszyjnik - zamień na naszyjnik z +800/1000PŻ

Do 30kk raczej starczy :)

Im więcej będziesz miał kasy tym lepsze kupuj itemy ;)

Jeszcze posiedź trochę na fishbocie ;)

Jeśli pomogłem daj + :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

SexiKinG, dzieki. Zakupiłem już naszyjnik +3 z +1000PŻ, buty od 43 lvl +1000 pz i zelazny +8 :)

Opublikowano

Skoro 30kk wyciągasz na noc to co za problem posiedzieć tydzień i wtedy kupić eq wyje... w kosmos?

No ale do rzeczy, myślę, że się wyrobisz w tych 30kk

-smocza +8,

-okrągła +7,

-rib +6/7 śr. 25+ lub +8/9 śr. 15+

Skoro kupiłeś już żelaka, butki i naszyjnik w miare dobre to póki co zostaw je. Jak zarobisz więcej zmień żelaka na +9 butki, naszyjnik na 1.5/2k hp no i tamto eq również na wyższy +. Jak coś kasy zostanie zainwestuj w KU ;P

Opublikowano

Autor. Ty jesteś dziwny. Masz słabą broń a kupujesz zelaznego+8. Nie lepiej kupic bron/zbroje jakas ? ;>

Opublikowano

To ja Ci napiszę jakie eq powinieneś zrobic do 50lvl

żelak+9 (jak się da to coś na trutkę to od razu będzie dobry na bossy)

buty 1,5k,2k PZ

ebo+9

srebrna+9

smocza+3 kd+3/4 witala i defa

jeśli masz boja do rib+9 śr powyżej 30 ( z taką kosą ciągniesz to party)

czarna okrągła +5/6 nie ma sensu wyżej bo i tak wymienisz szybko

To chyba wszystko, a i jeszcze jak chcesz to załatw sobie coś na kryta będzie się lepiej expiło)

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...