-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Gnieworz
Gnieworz
Mam dość nietypowy problem, mianowicie zdarza się że kiedy kliknę start, wyłącz komputer lub wyloguj lub nawet przełącz użytkownika czy uruchom ponownie to system nie robi absolutnie nic
mogę czekać godzinami, klikać cały czas wyłącz wyłącz ale nic się nie dzieje
wtedy kiedy kliknę przycisk na obudowie również nic się nie dzieje i dopiero odcięcie prądu wyłącza komputer... jest to strasznie uciążliwe bo czasem nie mam czasu czekać i patrzeć czy komputer się wyłącza i np wracam ze szkoły a tu się okazuje że komputer cały dzień był uruchomiony...
zdarza się też że kiedy uruchamiam (jak dotąd tylko) lola to nic się nie dzieje lecz gdy uruchamiam go ponownie wyskakuje komunikat "launcher jest już uruchomiony, czy wyłączyć go i uruchomić ponownie?"
kilkam wtedy ok i albo nic się nie dzieje albo w końcu launcher się odpala
wtedy się loguję, dołączam do gry, wybieram postać lecz później też zdarza się że kiedy launcher się wyłącza to nie wyskakuje to okienko w którym się gra i muszę od nowa wszystko włączać...
Jest też tak że po wyłączeniu google chrome nie mogę go ponownie uruchomić chyba że wyłączę proces w menadżerze zadań lub zresetuję komputer
firefox też tak czasem robi ale tylko kiedy wyłączę go bo się zaciął
co do wchodzenia w menadżer zadań to często kliknięcie alt ctrl delete nie daje żadnego efektu a jeśli już da i kliknę wejdź w menadżer zadań to tu też zdarza się że nic się nie dzieje...
innymi słowy mam jakieś dziwne problemy z wykonywaniem przez system akcji...
Dzieje się tak właściwie od początku a kupiłem ten system razem z komputerem więc nie wiem czy zgłaszać do reklamacji czy jest jakiś prosty sposób żeby to naprawić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.