Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe ROM2/ArkaniaMT2 - Gotowiec

Developer Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Udostępniam Wam pliki serwerowe mojego starego serwera, którym była ArkaniaMT2. 

Pliki nie przydadzą Mi się. 

Pliki serwerowe są ogółem fajne. Lecz jeżeli chcemy stawiać na nich serwer to :

- Zwiększyć max LV,

- Dodać nowe sety,

- Dodać nowe expowiska,

- Dungeony, 

- Zmniejszyć exp

Błędy/Bugi :

- Szarża u wojownika(Jeżeli walniemy skila, znika nam pół HP)

- Bugujace się Dungeony, 

- Brak dropu z Metinów (Nie pamiętam z których)

- Padające channele co 6h chyba,

Więcej błędów nie pamiętam :)

Hasło do sf i mysql : Cannzas

Download :

Pliki serwerowe(game 34k) :

http://www36.zippyshare.com/v/13614545/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/c6b0e1958b2fc4fc3f66007de4abafcced547e9116622457446698954fcb5df2/analysis/1414248227/

Baza(w formacie *sql) :

http://www36.zippyshare.com/v/20101031/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/66b3e1c610f064322ecc7fe8d2203181fb413a0887cccaf464e25adbf482f6f0/analysis/1414249063/

Client :

https://mega.co.nz/#!kg50XQ7T!-AsgcCx6P8GzHpqqII6xnzWIfMAMCzR0LS2ri5YCFiE

Skan :

2223914142318121245020.png

Prezentacja serwera :

http://www.mpcforum.pl/topic/1265919-arkaniamt2-dedyk-easy/

Nie pomagam z odpaleniem plików ani z niczym innym. Nie pisać :)

Kto kumaty ten odpali

Opublikowano

Bugi dosyć mocne , ale jeśli komuś będzie się chcieć to nie widzę przeszkód do naprawienia :)

Opublikowano

Dasz może normalne hasło...?

Hasło : Cannzas

Bugi dosyć mocne , ale jeśli komuś będzie się chcieć to nie widzę przeszkód do naprawienia :)

Kto siądzie naprawi all w max 2-3h ;]

Opublikowano

No Cannzas mi tam pliki pasują serwer się trzymał szkoda ,że padł  no ale  może się przydadzą ;]

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Specjalista
Opublikowano

Nic ciekawe plus bugi,zdaje mi się że ta cała prezentacja jakieś pliki mi przypomina.

Czy serwer nie był robiony przypadkiem na gotowcach?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Nowicjusz
Opublikowano

to są te pliki co  robil wam @Sasori. zabezpieczyl  wgral na dedyka bo nie umieliscie... :0

Z plikow avesti  ktore odbugowal   a potem mi psial ze mu sie nie chcialo dalej robic  bo juz zygal tymi plikami ?? i cos co by mu zajelo  1 h robil  z  miesiąć xD 

Jesli tak to  nie polecam   cannzas  ojebal go na 2k zotych  cygan   

Opublikowano

Te bugi to jeszcze pikuś, obawiam się że jest ich wiele więcej. Pliczki na serwer dla kilku osób jak najbardziej, ale stawiać na dedyku to duże posunięcie ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

to są te pliki co  robil wam @Sasori. zabezpieczyl  wgral na dedyka bo nie umieliscie... :0

Z plikow avesti  ktore odbugowal   a potem mi psial ze mu sie nie chcialo dalej robic  bo juz zygal tymi plikami ?? i cos co by mu zajelo  1 h robil  z  miesiąć xD

Jesli tak to  nie polecam   cannzas  ojebal go na 2k zotych  cygan   

Możliwe możliwe. Mhm jakie zacne i wyrafinowane. Skoro Sasori "odbugował" pliki mhm. Bugi były są i będą. Pliki nadają się jedynie na MPCFORUM. Dziury również w nich są. Sasori będzie miał zabawę. Pierw kup sobie słownik jeżeli masz zamiar się wypowiadać. Pozdrawiam 

Opublikowano

Możliwe możliwe. Mhm jakie zacne i wyrafinowane. Skoro Sasori "odbugował" pliki mhm. Bugi były są i będą. Pliki nadają się jedynie na MPCFORUM. Dziury również w nich są. Sasori będzie miał zabawę. Pierw kup sobie słownik jeżeli masz zamiar się wypowiadać. Pozdrawiam 

To   odbuguj   avestie   wyczysc clienta z bugów typu ze w cliencie mozesz se dodać brylki  i takie rozne pierdoly  ponaprawiaj  mob_drop_item , szkaty , porob drop z  metkow ktory byl zbugowany bosów 

odbuguj zbrojki zeby sie nie bugowaly na bialo , przedewszystkim odpal  ich gotowce  i ich clienta 

a nie   dajesz moje gotowce 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

a MPCFORUM to k***a śmietnik ? Zanim coś napiszesz to pomyśl 2 razy. bo po

1. Dzięki mpc twój serwer coś tam zarobił.

2. Dzięki mpc masz pliki serwerowe itd.

3. Dziękuje i dobranoc.

Opublikowano

a MPCFORUM to k***a śmietnik ? Zanim coś napiszesz to pomyśl 2 razy. bo po

1. Dzięki mpc twój serwer coś tam zarobił.

2. Dzięki mpc masz pliki serwerowe itd.

3. Dziękuje i dobranoc.

Tak, to forum to istny śmietnik. Mój serwer zarobiłby bez pomocy tego forum, akurat nie mam plików z mpc, nie dziękuję i nie pozdrawiam.

Opublikowano

To może.. Ja napiszę że hasło "Cannzas" nie działa ^^.

Bo ogólnie podawanie folderu mysql do całej bazy to podwójny kretynizm (zwykłym kretynizmem jest podawanie bazy w takiej formie, tj.pliki).

Opublikowano

Bo ogólnie podawanie folderu mysql do całej bazy to podwójny kretynizm (zwykłym kretynizmem jest podawanie bazy w takiej formie, tj.pliki).

Nie umiesz wpisać komendy i tego rozpakować przykre. Takie zabezpieczenie ;) Debil tego nie odpali. Co do plików może coś Wam się przyda.

Opublikowano

Nie umiesz wpisać komendy i tego rozpakować przykre. Takie zabezpieczenie ;) Debil tego nie odpali. Co do plików może coś Wam się przyda.

Źle zrozumiałem, w każdym razie nie korzystam z gotowców, bo to samobójstwo, szkoda mi miejsca na dysku. Wątpię żeby pliki komukolwiek by się przydały.

Opublikowano

Źle zrozumiałem, w każdym razie nie korzystam z gotowców, bo to samobójstwo, szkoda mi miejsca na dysku. Wątpię żeby pliki komukolwiek by się przydały.

Mi nie są potrzebne więc lądują właśnie tutaj. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...