Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Nox Team - Administracja Forum i TeamSpeak

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę dużo postów było, od kiedy ostatni raz tutaj zaglądałem.

Styl w drodze, dodam że chciałem zrobić coś w formie podniebnych gór. Mam nadzieję, że się domyślicie o co chodzi :)

Co do Ciebie Aris: Proszę Ciebie zamknij się w końcu, bo to ani nie śmieszy ani nie załamuje człowieka.

Co do niejakiego @bubek131 Dobrze pisze nick? Jesteś żałosny, ponieważ oceniasz kogoś, sam nic nie potrafiąc.

To może ja Was ocenie jako nieudaczników, może być? Potrafie dużo, na pewno więcej niż Wy, też mi pociśniecie, że jestem żałosny? Dalej czekamy na ten Wasz pro elo madafakerski skin prosto z ipbmafii ze zmienionym kolorem i czcionką. C'mon.

I propsy dla Psychy, że z Wami nie współpracuje, marnowałaby się bo jestem przekonany, że ona najwięcej z Was wszystkich potrafiła.

Opublikowano

Kolego ja potrafię przyznać się do błędu. Serwer ArkaniaMT2 był tylko i wyłącznie pod zarobek tak jak pisałem. Co do ACP i forum heh. Zajebał tak ACP że ciągle się sypał forum... Co za problem wgrać ipb 3.4.6 z licką Narni ? Zrobić działy i wgrać modyfikację + jakiś styl z CodeGame ? Mam tego multum na PC i od c***a. Co do Ciebie czekam na styl.

@ Nie chce przerobionego stylu :) Autorski to autorski :)

Opublikowano

Kolego ja potrafię przyznać się do błędu. Serwer ArkaniaMT2 był tylko i wyłącznie pod zarobek tak jak pisałem. Co do ACP i forum heh. Zajebał tak ACP że ciągle się sypał forum... Co za problem wgrać ipb 3.4.6 z licką Narni ? Zrobić działy i wgrać modyfikację + jakiś styl z CodeGame ? Mam tego multum na PC i od c***a. Co do Ciebie czekam na styl.

Polecam Ci wrócić tak do trzeciej podstawówki, ponieważ kłania się czytanie ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem, że ja nie zajmuję się stylami etc. to robi RACZEK.

Osobiście nie mam się do czego przyznawać.. robię to co lubię i potrafię, a hejty przyjmuję na klatę. 

Lata mi to czy wam się podoba jak robię, co robię. 

Miałem kilkanaście zleceń, z każdym sobie poradziłem, administracja nie narzekała, wręcz była zadowolona z mojej pracy.

Nie widzieliście - nie udzielajcie się. Proste, prawda? 

Harnaś skacze tylko dlatego, że dostał bana na 31 dni na neudii (forum), wcześniej nawet się nie odezwał. Żałosne szczerze mówiąc, ale cóż. 

Strzała!  :)

Opublikowano

Czekaj sobie czekaj, ja jeszcze go porobię.

Dodam, że jedyne co uzywam z Code Game to hooki.

Style albo robię sam, albo załatwiam płatne.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Polecam Ci wrócić tak do trzeciej podstawówki, ponieważ kłania się czytanie ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem, że ja nie zajmuję się stylami etc. to robi RACZEK.

Osobiście nie mam się do czego przyznawać.. robię to co lubię i potrafię, a hejty przyjmuję na klatę. 

Lata mi to czy wam się podoba jak robię, co robię. 

Miałem kilkanaście zleceń, z każdym sobie poradziłem, administracja nie narzekała, wręcz była zadowolona z mojej pracy.

Nie widzieliście - nie udzielajcie się. Proste, prawda? 

Harnaś skacze tylko dlatego, że dostał bana na 31 dni na neudii (forum), wcześniej nawet się nie odezwał. Żałosne szczerze mówiąc, ale cóż. 

Strzała!  :)

Będę się udzielał bo mam do tego prawo. Wystarczyło, że zobaczyłem forum Neudia.eu x gówno x asfen. Moją opinię już wystawiłem. Jeżeli styl kiedyś się pojawi proszę mnie tutaj @developer Aris :) Co do Harnasia spina się tutaj bo ma do tego prawo tak jak ja ? Jesteś osobą bez doświadczenia. Harnaś bawił się IPB i to sporo pamiętam jeszcze dobrze, że do jego prac nie miałem zastrzeżeń. Aczkolwiek miałem z nim i chyba nadal mam tak naprawdę lekką spinę. Chyba jeszcze za czasów Sevor.PL (takiego gówna jak się uczyliśmy z takim Lenym) nie zmieniając tematu. Piszesz te swoje durne wypowiedz to chociaż staraj się zachować dystans.  Bierzesz krytykę na klatę ? To zamknij pizdę i nie odpowiadaj na hejty skoro bierzesz to na klatę xD

No zobaczymy jak Ci wyjdzie te wykonanie :) Czekam niecierpliwie.

To może ja Was ocenie jako nieudaczników, może być? Potrafie dużo, na pewno więcej niż Wy, też mi pociśniecie, że jestem żałosny? Dalej czekamy na ten Wasz pro elo madafakerski skin prosto z ipbmafii ze zmienionym kolorem i czcionką. C'mon.

I propsy dla Psychy, że z Wami nie współpracuje, marnowałaby się bo jestem przekonany, że ona najwięcej z Was wszystkich potrafiła.

Harnaś po co się z debilami kłócić ? Przecież to nie ty skorzystasz z usług takich osób ? Wszystko wyjdzie w praniu.

@ @

Już opuszczę jakże te miłe i wyrafinowane towarzystwo. Obowiązki wzywają :)

@.harnaś. Nie warto kłócić się tutaj, tylko warny wyłapiesz. Zaproś kolegów na TS'a ;]

Opublikowano

"Style albo robię sam, albo załatwiam płatne." - nie przypominam sobie że Carbon Red był płatnym stylem - forum Neudia :)

Ograniczacie się tylko do tego pakietu pierwszego.

Co rozumiesz Raczek przez "bardziej zaawansowane zabezpieczenia" dodanie htaccess'a? :D

Autorskie modyfikacje? To też może być ciekawe, tylko dlatego że znasz zapewne tylko podstawy php.

Do Lothosa nic nie mam, bo chociaż nie ściemnia w ofercie z autorskimi skinami, modyfikacjami i innymi rzeczami z których i tak by się nie wywiązał.

Raczek masz już jakieś autorskie modyfikacje czy też skiny? Nie chodzi mi tutaj żebyś robił akurat dla mnie, bo nie będę czekał do stycznia 2015 roku na jakiś prosty hook :D

Dziękuję za uwagę ^^

Opublikowano

"Style albo robię sam, albo załatwiam płatne." - nie przypominam sobie że Carbon Red był płatnym stylem - forum Neudia :)

Ograniczacie się tylko do tego pakietu pierwszego.

Co rozumiesz Raczek przez "bardziej zaawansowane zabezpieczenia" dodanie htaccess'a? :D

Autorskie modyfikacje? To też może być ciekawe, tylko dlatego że znasz zapewne tylko podstawy php.

Do Lothosa nic nie mam, bo chociaż nie ściemnia w ofercie z autorskimi skinami, modyfikacjami i innymi rzeczami z których i tak by się nie wywiązał.

Raczek masz już jakieś autorskie modyfikacje czy też skiny? Nie chodzi mi tutaj żebyś robił akurat dla mnie, bo nie będę czekał do stycznia 2015 roku na jakiś prosty hook :D

Dziękuję za uwagę ^^

http://www.mpcforum.pl/user/138143-kirito/

a znaj moją hojność raczku  :

<?php
/**
* Developer Aris
* (DB32) Raczek aka ipb
*
* @author      Developer Aris
* @copyright   (c) 20014 Developer Aris
* @package     Developer Aris
* @subpackage  PHP
* @link        http://www.monteramt2.pl
* @link        http://www,monteramt2.pl
* @version     1.0.0
*
*/

class Developer Aris
{
    private $registry;    
    private $DB;
    private $memberData;    
    private $settings;    

public function __construct()
    {
        $this->registry   = ipsRegistry::instance();
        $this->DB          = $this->registry->DB();
        $this->memberData =& $this->registry->member()->fetchMemberData();
        $this->settings   =& $this->registry->fetchSettings();
    }

public function getOutput()
    {
        /**
         * Ładujemy zasoby językowe
         */
        $this->registry->class_localization->loadLanguageFile( array( 'public_boards' ), 'core' );

/**
         * Zamieniamy BBCody na kod HTML
         */
        IPSText::getTextClass( 'bbcode' )->parse_html = 0;
        IPSText::getTextClass( 'bbcode' )->parse_bbcode = 1;
        IPSText::getTextClass( 'bbcode' )->parse_smilies = 1;
        IPSText::getTextClass( 'bbcode' )->parsing_section = 'db32_my_first_hook_editor';

$this->settings[ 'db32_my_first_hook_editor' ] = IPSText::getTextClass( 'bbcode' )->preDisplayParse( $this->settings[ 'db32_my_first_hook_editor' ] );

/**
         * Wyświetlamy zawartość hooka
         */
        return $this->registry->getClass( 'output' )->getTemplate( 'boards' )->Developer Aris( $this->settings[ 'db32_my_first_hook_editor' ] );
    }
}
?>
Opublikowano

No ładnie się tu bawicie. A ja tu polecę Psychę jako pewnie członka teamu i znam ją z kilku for, bardzo dobrze się spisywała. Powodzenia  :).

Dzięki Szakalek, dzięki Harnaś.
Jednakże zrezygnowałam z oferty współpracy, ponieważ do tego trzeba być dyspozycyjnym, a ja nie jestem w stanie określić, jak się okroi mój wolny czas.
Nie włączam się w zbędne dyskusje, każdy ma prawo do własnego zdania, a moje jest takowe, iż Lothosa i Raczka polecam do współpracy, chociażby ze względu na ich zaangażowanie.

Pozdrawiam i powodzenia.

Ryba - Ty sam bierzesz dzieci do współpracy, (która widzę szybko się skończyła) więc nie marnuj bąbelków. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...