Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Nox Team - Administracja Forum i TeamSpeak

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>
<Reklama>

5305914142263871072959.png

The Nox Team- Dwie osoby, zajmującymi się wieloma dziedzinami. Dwie osoby, znające się na fachu.

Przedstawiamy Wam ofertę grupy The Nox Team.

Oferta Raczka aka Kareliona:

Profesjonalna Administracja Forum, składająca się z:

Pakiet I (Darmowy):

1. Oferuję pomoc na każdym dostępnym silniku forum

2. Wgranie stylów(Darmowych, lub zapłaconych przez pracodawcę)

3. Edycja działów(Włącza się w to także Regulaminy, dla każdego forum autorskie)

4. Dodanie modułów(Zapłacone lub pobrane i wysłane przez pracodawcę)

5. Zrobienie podstawowych uprawnień oraz grup na forum

6. Podstawowe zabezpieczenie forum

7. Rozpisania tabeli kar, powodów warnów, akcji warnów, szablonów moderacyjnych.

8. Rzeczy dodatkowe, takie jak dodatkowe pola itp zostawiamy do uzgodnienia z pracodawcą.

9. Rozumiemy, że pracodawca może być nieufny, dlatego w przypadku silników płatnych nie oferujemy wgrania licencji, żeby nie doszło do niepotrzebnych konfliktów.

Pakiet II (Poprzez nagrodzenie, wg propozycji dwóch stron)

Pakiet II posiada wszystko, co posiada Pakiet I, lecz wchodzi także w to:

1.Autorski styl forum

2.Autorskie modyfikacje

3.Naprawa wszelakich błędów(Mysql Error, naprawiamy wszelakie problemy techniczne)

4. Bardziej zaawansowane zabezpieczenie forum

Profesjonalna Administracja TeamSpeak

W Administracji TeamSpeak nie dzielę na jakieś tam pakiety, ponieważ w tym nie mam podobnego doświadczenia, w porównaniu z TeamSpakiem.

W dziale TeamSpeak oferuje:

1. Kanały, grupy, uprawnienia itp

2. Zabezpieczenie

3. Premium bot witający, zwany potocznie spammerem. Wiadomo puka itp

4. Licencję 512 slotową.

Oferta Lothosa:

Profesjonalne moderowanie forum;

Autorskie regulaminy;

Oddanie się na rzecz forum

Od 3 do 7 godzin dziennie na moderowanie forum;

Doskonałą znajomość silnika IP.Board

Z jakimi serwerami współpracowalismy:

Raczek:

Metin5;

IsentaliS(mały serwerek);

Sysforum;

Neudia

Lothos

CivilWar;

Mjollnir;

4Gry;

Sheila;

Naliss;

Radioworld;

Neudia

Nasze usługi są w większości darmowe, lub do negocjacji z Pracodawcą.

Nie oferujemy licencji premium!

Kontakt:

Karelion aka Raczek: 51876965

Lothos: 37541643

#Edit Za niedługo nowa strona, oraz Fan Page na Facebook'u :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

o bo jebne zaraz na łeb.

Jak mi to ziomek wysłał i poweiedział co to to aż musiałem wejść.

Posiadamy także doświadczenie w edycji css, modyfikowaniu stylów, tworzeniu stylów i tworzeniu modyfikacji.

Już to k***a widze, hahaa, zmiana nazwy kolorów to nie jest edycja css tak jak to jest w waszym przypadku. Trójka 15latków próbuje zostać administartorami forum, zmieńcie dziedzine, bo nawet żadno z Was licencji nei posiada i nie wie jak na prawde wyglada praca na silniku ipb.

Coraz wiecej pseudo administratór a pierwszy lepszy do zagiecia jednym pytaniem, hehe

Opublikowano

o bo jebne zaraz na łeb.

Jak mi to ziomek wysłał i poweiedział co to to aż musiałem wejść.

Już to k***a widze, hahaa, zmiana nazwy kolorów to nie jest edycja css tak jak to jest w waszym przypadku. Trójka 15latków próbuje zostać administartorami forum, zmieńcie dziedzine, bo nawet żadno z Was licencji nei posiada i nie wie jak na prawde wyglada praca na silniku ipb.

Coraz wiecej pseudo administratór a pierwszy lepszy do zagiecia jednym pytaniem, hehe

Dlaczego tak sądzisz? trójka 15 latków? Nie ośmieszaj się, sam więcej nie masz. 

Nie posiada licencji? Skąd taka pewność? Rozumiem, że patrzysz na siebie?

Polecam kupić słownik ortograficzny. Lepiej Ci to wyjdzie niż pisanie postów na MPC.

Opublikowano

Dlaczego tak sądzisz? trójka 15 latków? Nie ośmieszaj się, sam więcej nie masz. 

Nie posiada licencji? Skąd taka pewność? Rozumiem, że patrzysz na siebie?

Polecam kupić słownik ortograficzny. Lepiej Ci to wyjdzie niż pisanie postów na MPC.

Widać, że jesteś beznadziejny i do wieku się nie myliłem. Skąd pewnośc? Widziałem forum Neudi, stało na Nulledzie, na gotowym skinie i modyfikacjach z internetu, to jest ta wasza zdolnośc? I pokaż mi gdzie popełniłem błąd ortograficzny, jedynie literówki pisalem bo nie mam czasu na dyskusje ale nie moge patrzec jak kolejni pseudo developerzy ipb sie znajduja na tym forum a 18stki nie ukonczyli i nie maja pojecia o niczym poza tworzeniem dzial i rang

Opublikowano

nie moge patrzec jak kolejni pseudo developerzy ipb sie znajduja na tym forum a 18stki nie ukonczyli i nie maja pojecia o niczym poza tworzeniem dzial i rang

Szkoda, że i mnie w te 15 wciągnąłeś, bo ja niestety tyle nie mam, a miałam dawno temu.

Jeśli chodzi o ogólny Team, nie podpinać mnie pod Tworzenie stylów, bo jedyne co, to kiedyś zajęłam się edycją jednego jedynego stylu.

Reszta chyba jak należy.

Opublikowano

Tworzenie stylów powiadasz ? :) Pokaż mi jakiś wasz styl waszego autorstwa.

Nie wasz, tylko jego.

Ja osobiście nie bawię się w tworzenie stylów. 

Kilka razy edytowałem styl, wyszło jak wyszło. Nawet dobrze, ale zrezygnowałem. Style tworzy Raczek. 

Opublikowano

No ładnie się tu bawicie. A ja tu polecę Psychę jako pewnie członka teamu i znam ją z kilku for, bardzo dobrze się spisywała. Powodzenia :).

Widać, że jesteś beznadziejny i do wieku się nie myliłem. Skąd pewnośc? Widziałem forum Neudi, stało na Nulledzie, na gotowym skinie i modyfikacjach z internetu, to jest ta wasza zdolnośc? I pokaż mi gdzie popełniłem błąd ortograficzny, jedynie literówki pisalem bo nie mam czasu na dyskusje ale nie moge patrzec jak kolejni pseudo developerzy ipb sie znajduja na tym forum a 18stki nie ukonczyli i nie maja pojecia o niczym poza tworzeniem dzial i rang

ehh harnaś, harnaś..weź nie pajacuj i idź twórz te swoje pseudo - serwery.

Shakal.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Z tego co zaobserwowałem nie widzę profesjonalizmu ani poważnego podejścia do sprawy. Jak na razie nie polecam ; )

Możliwe. Aczkolwiek proszę tego Raczka o pokazanie stylu swojego autrostwa.

Opublikowano

harnaś

1650614143182061072959.jpeg

Tomuz a czy kiedykolwiek widziałeś, kiedy realizowaliśmy jakiś projekt?

Developer Aris: "Ten Raczek" jak to ująłeś wyśle styl, ew ss'y, zebym znów nie zebrał warnów za linki pod wieczór, kiedy wróci z poprawin.

Myślę, że się wypowiedziałem dokładnie.

Edit zapomniałem dodać. Autorskie modyfikacje pojawią się w tygodniu.

Opublikowano

Co się przejmować Harnasiem .. tak samo jak z anzelmem i z deila było :).

Eq z  navi przypominasz sobie?

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

nie polecam dzieci .. 15 latki ktore nic nie potrafia i nie da sie dogadac na GG .

Pytanie małe: czy to, że mam 15 lat robi róznicę?

Jakos nie pamiętam abyś pisał do mnie, akuratnie byłem zajęty ^^

@ Edit

Styl w drodze, specjalnie dla Ciebie Developerze robię nowy.

Opublikowano

nie polecam dzieci .. 15 latki ktore nic nie potrafia i nie da sie dogadac na GG .

A wypowiedzi to uzasadnić nie umiesz?:) Podaj dowody, a nie płaczesz. Jeszcze raz polecam.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Stylu "waszego autorstwa" nadal się nie doczekałem. Jeżeli uważasz, że styl "twojego autorstwa" to edycja grafiki i lekko kodu to się mylisz. Takie coś to dla każdego w tym Mnie tak naprawdę kilka chwil roboty. Również wgranie śmiesznych stylów np. z CodeGame(nie mam nic do ich autorstwa). Przyjmij tą krytykę na klatę i nie pluj się. Proszę się drugi dzień o pokazanie stylu "waszego autorstwa" i dłużej już nie będę czekał. Jeżeli nazywasz się technikiem wgrywają IPB na licencji NarniaMT2.PL, wgraniem modyfikacji oraz zrobieniem działów itp. to osoba, która zainstalowała jeden raz MYBB'a nazwie się również takową osobą. Tak jak już wcześniej wspomniałem, weź sobie to przyjmij na klatę i się nie pluj. 

Po przeczytaniu wszystko pięknie i kolorowo. Aczkolwiek w praktyce kiszka. Wystawiam negatywną opinię. Tym samym nie polecam. Sprawdź się w roli moderatora dobrze... Potem się bierz za zarządzanie całym forum. 

Pozdrawiam z podłogi Developer Aris aka. Cannzas

Opublikowano

Czekam nadal na ten styl waszego autorstwa.

Styl jest robiony SPECJALNIE DLA CIEBIE, cierpliwości. Nie spamuj ciągle, że nie ma stylu. Lepiej zajmuj się tym Twoim serwerem.

Dzieci? Nic nie potrafią powiadasz? Ciekawe. Nie przypominam sobie żeby ktoś do mnie pisał w sprawie technicznych etc. 

Ps. Przed kropką nie stawia się spacji. 

Stylu "waszego autorstwa" nadal się nie doczekałem. Jeżeli uważasz, że styl "twojego autorstwa" to edycja grafiki i lekko kodu to się mylisz. Takie coś to dla każdego w tym Mnie tak naprawdę kilka chwil roboty. Również wgranie śmiesznych stylów np. z CodeGame(nie mam nic do ich autorstwa). Przyjmij tą krytykę na klatę i nie pluj się. Proszę się drugi dzień o pokazanie stylu "waszego autorstwa" i dłużej już nie będę czekał. Jeżeli nazywasz się technikiem wgrywają IPB na licencji NarniaMT2.PL, wgraniem modyfikacji oraz zrobieniem działów itp. to osoba, która zainstalowała jeden raz MYBB'a nazwie się również takową osobą. Tak jak już wcześniej wspomniałem, weź sobie to przyjmij na klatę i się nie pluj. 

Po przeczytaniu wszystko pięknie i kolorowo. Aczkolwiek w praktyce kiszka. Wystawiam negatywną opinię. Tym samym nie polecam. Sprawdź się w roli moderatora dobrze... Potem się bierz za zarządzanie całym forum. 

Pozdrawiam z podłogi Developer Aris aka. Cannzas

Oj ale kto Ci karze czekać? Prosisz.. szkoda mi Cię, wiesz? Prosić to proś Świętego Mikołaja o dochód z kolejnego serwera a nie nas o styl. Jeśli styl będzie zrobiony - pokażemy CI a nie robisz spam o styl. Żałosne..  xD

Pokazałeś swój poziom inteligencji dissem na Persergę. 

A pamiętasz kto Ci robił forum pod Arkanię? H4x0r. Co tam na tym forum zrobiłeś? Wątpię, że ogarniasz coś w ACP. Wszystko H4x0r zrobił za Ciebie.

Z Monterą będzie tak samo, ktoś wszystko za Ciebie zrobi i niby ekipa się rozpadła. Sam buga naprawić nie potrafiłeś. Hajs się zgadza można zamknąć. :D

3866914144936681208177.png

Krytykujesz kogoś a sam nic nie potrafisz. 

Za kilka dni pojawi się styl, każdy następny post o STYL będzie zgłaszany jako spam. 

Opublikowano

Up ma rację

Mówicie że macie styl, człowiek czeka i luj nic nie ma. Nie potraficie nawet się z umowy wywiązać.

Nikt nie powiedział, że mamy. Chce styl - robimy mu go. Proste. 

Opublikowano

Aris ma rację

Mówicie że macie styl, człowiek czeka i luj nic nie ma. Nie potraficie nawet się z umowy wywiązać.

Ty uważasz, że zrobienie stylu to dzień roboty? Chyba Ci się z Layout'em pomyliło.. :)

Opublikowano

Widzę dużo postów było, od kiedy ostatni raz tutaj zaglądałem.

Styl w drodze, dodam że chciałem zrobić coś w formie podniebnych gór. Mam nadzieję, że się domyślicie o co chodzi :)

Co do Ciebie Aris: Proszę Ciebie zamknij się w końcu, bo to ani nie śmieszy ani nie załamuje człowieka.

Co do niejakiego @bubek131 Dobrze pisze nick? Jesteś żałosny, ponieważ oceniasz kogoś, sam nic nie potrafiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...