Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile warty jest "Pierścien Lucy" ?

Vexal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Tyle co u handlary" - pamiętam jak się tym tekstem gasiło ludzi, którzy myśleli, że posiadają nie wiadomo co a tu taki wałek :D. A pierścień lucy to przedmiot tego typu niestety.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Ja na Diumarze kupuję Lucy po 500k i często taniej nie mogę znaleźć. Przydaje się, bo można latać z pelerynką i lucy na dt z ujemną rangą i nawet jak ktoś z innego królestwa Cię zabije to nie stracisz eq.

Opublikowano

Ja to wyrzucam, a w shopach znajdziesz po 10k.

Zmniejsza szansę na wypadnięcie z Ciebie przedmiotów jak na minusie z rangą latasz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Już lepiej go sobie zostawić i kiedyś go założyć, gdy będziesz miał rangę na minusie niż sprzedawać, bo jest nic nie warty.

Może ktoś kupi za 5 - 15k.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...