Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w tym poradniku chce Ci pokazać jak grać z Katarina w grze.

Co mam robić?

1. Gankuj ją często do 6 lvla!!! ODDAJĄC JEJ KILLE.

2. ODDAWAJ JEJ KILE @TO BARDZO WAŻNE@ później w grze katarina potrafi zrobić solo pente gdy nie zostanie szybko zfocusowana.

3. Jeżeli jesteś ADC staraj się przestrzegać punkt 2 choć czasami możesz wziąść killa

4. Gdy masz full build a katarina go nie ma jeszcze to NIE BIERZ JEJ KILLI! E-penis Ci się przez to nie powiekszy a może to wygrać tobie gre.

5. Jeżeli jesteś TANKIEM to wbij się pierwszy da to katarinie sporo przewagi nad przeciwnikami.

6. Pasyw katariny JEST OP! Jezeli zabije 1 przeciwnika spadają jej cooldowny o 15 SEKUND! wiec nie bierz jej killi bo asysta jej nic nie da poza tym że dostanie troche złota.

Napisałem ten poradnik bo poczułem taką potrzebę ponieważ mam co raz wiecej debili w teamie z full buildami którzy zabierają kille katarine żeby później powiedzieć znajomym jacy to oni nie są dobrzy, W*****a mnie to że jak jestem na Midzie katarina to zawsze przyjdzie jakiś jungler/ktoś inny i nie odda tego killa tylko go wezmie. Stosując się do tego poradnika wyjdziesz z bronzu z ogarnieta Katarina.

Pozdrawiam KoMaR1911.

Zezwalam na kopiowanie na inne fora może będzie mniej debili.

kwwLI6C.png

Opublikowano

@Karyvlea To tej postaci trzeba zaufać! bo katarina 0/2 nic nie zrobi na midzie (Brak dmg) A potem napierdalanie jaka ta katarina słaba.

Przegralem duuzo gier przez zapierdalanie killi. ogarniety team i nagle kazda gre carruje ;o

kwwLI6C.png

Opublikowano

6. Pasyw katariny JEST OP! Jezeli zabije 1 przeciwnika spadają jej cooldowny o 15 SEKUND! wiec nie bierz jej killi bo asysta jej nic nie da poza tym że dostanie troche złota.

Widać jak dobry Kattariniarz tu się pojawił ;_;

Opublikowano

@Karyvlea To tej postaci trzeba zaufać! bo katarina 0/2 nic nie zrobi na midzie (Brak dmg) A potem napierdalanie jaka ta katarina słaba.

Przegralem duuzo gier przez zapierdalanie killi. ogarniety team i nagle kazda gre carruje ;o

Postaci samej w sobie zaufałabym, ale żeby była użyteczna to osoba grająca nią musiałaby mieć wystarczające umiejętności. "Poradnik" moim zdaniem jest głupi. Uważam, że nikt się do tego nie dostosuje z racji tego, że tak jak napisałam - nie znamy wszystkich osób grających Katarinami. Raz trafią się naprawdę dobrzy, a raz trafią się osoby które dostaną 5 killi, po czym opuszczą grę na fochu, bo np. bot sobie rady nie daje. 

Opublikowano

Bez sensu poradnik, "oddawaj kille" "wbijaj sie pierwszy" przeciez na tym polega zadanie kazdego tanka, i to robi sie dla każdego apc/adc, katarina nie jest zadnym wyjatkiem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No jak widać nie każdy tank o tym wie. Ja grając na smurfie Gold 5 / Bronze II (Main Diament III) wiem jak to jest wygladało to tak że jezeli ja sie nie wbije to popadamy po kolei i gdzie tu jest sens gry? w goldzie prawie nikt nie mysli.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Asysty też skracają czas o 15 sekund. Oraz trochę zlota  nie takie trochę, gdy jest frist blood zabójca dostaje 400 golda a 50% asysta czyli 200 golda a jeśli jest dwóch asystujących to 100 golda. Więc nie takie trochę.

w goldzie prawie nikt nie mysli.

Z tym poradnikiem oraz takim opisem ty powinieneś znajdować się własnie w goldzie skoro uważasz że tam nie myślą ludzie. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Poradnik taki Sobie, ponieważ "oddawać kile" jest w każdym zdaniu, chodź wiadomo że Jungler powinien to robić.

Nakarmić jedynie kate to głupota, ponieważ reszta team`u jest bezużyteczna, a nie zawsze to wychodzi na + i wygrany mecz.

Pamiętaj, że każdy potrzebuję farmy i zabójstw, nawet support powinien czasami dostać coś od życia :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Panie Diamencie, skoro jesteś diamentem, to może podasz swój prawdziwy nick, bo jak Diament smurfuje w bronzie to jprdl hahaah, to Pan Diament musiał przegrać gry na unrankedy !

Poradnik kijowy ****, nie wiem czy Ty chciałeś się wypłakać, czy o co chodzi, ale kolego z diamentu, wychodzi na to, że Ty nawet nie znasz skilli postaci, a się wypowiadasz na jej temat, ba nawet tworzysz do tej postaci pseudo poradniki..

Opublikowano

Troche za duzo wymagasz, oddawac kille Katarinie to dobry pomysl ale tu chodzi bardziej o early, by dac jej przewage nad przeciwnikami, potem liczy sie juz by zabic przeciwnika a nie kto go zabije. Zreszta tyczy sie to kazdej postaci w lane phase, 1 lub 2 kille w early daja wielka przewage na linii (dlatego dobrze gdy jungler nie dobija a tylko asekuruje killa). Jesli tylko Kata bedzie robic dmg, to wystarczy ze padnie i koniec team fightu bo reszcie zabraknie powera. 

Ogarniajac dobrze Katarine mozna spokojnie wbic kazda dywizje, problem moze byc tylko na nizszych dywizjach, gdzie twoj team bedzie liczyl tylko na ciebie i nikt nie wpadnie na pomysl by zaczac tf, by narobic zamieszania bys mogl dobrze wejsc... masz pelnic role apc, adc, tanka i junglera jednoczesnie bo przeciez masz staty 9/1...

3. Jeżeli jesteś ADC staraj się przestrzegać punkt 2 choć czasami możesz wziąść killa

"wziac", nie "wziasc"

Chciwość

Zabójstwa i asysty bohatera skracają czas odnowienia umiejętności Katariny o 15 sekund.
http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/pl/game-info/champions/katarina/

Nie wiem jak mozesz grac ta Kata w diamencie O_o

Z tym poradnikiem oraz takim opisem ty powinieneś znajdować się własnie w goldzie skoro uważasz że tam nie myślą ludzie. 

Jesli twierdzisz ze jestes osoba z mozgiem w goldzie, to nie powinienes czuc sie urazony bo to zdanie nie bylo kierowane do ciebie. Tu autor ma troche racji, zbliza sie koniec sezonu, znajomi prosza o wbijanie im golda czy platyny, to nie wazne jaki przeciwnik idzie na topa i tak pickuje Trynde i do przodu... raz na 10 gier trafi sie Ryze ktory cos ugra lub jungler siedzacy 24h na topie.

Opublikowano

Słabo napisane, nie postarałeś się.. to co jest napisane w tym poradniku mogłoby zostać dodane do poradnika typu - "Jak nie być bronze playerem", każdy jungler powinien oddawać kille przy gankowaniu bo to midlaner jest jednym z carry.

Opublikowano

Tak trochę śmieszny ten poradnik jest.

Jedyne co z niego się dowiemy, to, to iż jeśli nie oddasz Katarinie Killa to świat się załamie, gre przegrasz i już zawsze zostaniesz w bronzie :)

Dodatkowo autor poradnika, chyba nie rozumie iż KAŻDY CARRY Potrzebuje farmy, nie tylko Katarina (Nawiasem mówiąc Diana vs Katarina Dominate <3)

Więc jak dla mnie taki poradnik to nie poradnik, a bardziej wyżalanie się że w grach ktoś Ci 'Ukradnie Killa"

1326728565-U383707.png

Opublikowano

To nie jest poradnik to są jakieś wskazówki jak u Magdy Gessler w Kuchennych Rewolucjach, zrób to zrób tamto żeby było lepiej, a po tym co widzę i tak lepiej by nie było, dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

Opublikowano

Cały poradnik opieramy na morale: '' Oddawajcie Katarinie kille bo z asysty nic nie ma (Gówno prawda)''. Moim zdaniem poradnik nie przydatny... 

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...