Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banwave za boty na rosyjskim serwerze

JurAs?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak już za pozno, jak cie wykryli :D dlatego nie boce na glownym koncie, a na dwóch pobocznych.. poza tym ban (ten u ruskich) jest roczny, wiec najwyżej botterzy zrobia sobie przerwę ;D

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich boterow. :)

3 miesiące to niska cena wg mnie, ale i tak szkoda, ze cie złapali :(

moje 2 konta maja się dobrze, jedno odstawie w kąt a drugim nie przestane, zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale dopiero jak się wszystko unormuje po tej fali

jakiej wersji uzywales?

i czy ten ban 3 miesięczny zawsze będzie? czy to tak tylko jednorazowo, a potem wykrycie = perm? (na koncie, na którym się jeszcze nie bocilo)

Opublikowano

Używałem R30.8 i botowałem dwa tygodnie może po 3-4 godziny w nocy.

Na Twoim miejscu nie robił bym sobie nadziei, na forum hearthcrawlera (nie dam linka bo ponoc to zalicza się do reklamy  <3  ) ludzie piszą, że dostali bany nawet za jedno użycie bota miesiąc temu.

:   These accounts will be banned until 2015. As we’vestated, fair play is at the core of the Hearthstone experience, and cheating and botting will not be tolerated.

A z maila wynika, że za nastepne przewinienia może grozić perm.

Do poczytania: 

661791414476863301395.png998821414476864301395.png

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15010701423#4  mam nadzieje, że podanie linka do oficjalnej strony gry to nie reklama  :D

Opublikowano

ech, a dopiero co rozkrecilem na dobre zabawe z r28 :D no nic, chociaz będę miał na czym sobie zagrywać areny :p ale to na pewno nie koniec botow, nie ma takiej opcji

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...