Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompletna strona gotowa do zakodowania w PSD!

Gibbs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na samym wstępie chcę zaznaczyć że udostępniam to nie dla lajków ani innych rzeczy, mam swoje przyczyny ale o tym na koniec.

ZAPRASZAM

Download:

xxx

Skan:

xxx

Wyjaśnienie dla czego to udostępniam:

Otóż, administrator serwera Mortyriusz s1 oraz s2 opublikował prezentację drugiej odsłony znanego serwera Mortyriusz do której ja wykonałem grafikę nie zbyt ekskluzywną bo na szybko ponieważ byłem ciągle pospieszany  no ale jednak ja (z wyjątkiem belek) wszystko by było fajnie gdyby nie to że NIE otrzymał on mojej zgody na to, ba nawet o nią nie zapytał. Miałem już tego nie robić ale gdy doczytałem w jednym z Twoich postów że TO TY ZROBIŁEŚ TĄ PREZENTACJE aż się we mnie zagotowało. Za te kłamstwa kiedyś bekniesz nie chce robić syfu nagraniami typu "prawda o Mortyriuszu" bo mógłbym ale nie zrobię tego. Pisałem do cyca na GG na forum aby uwzględnił mnie jako wykonawce w prezentacji jednak jak grochem o ścianę dałem mu na to czas do godziny 00.00 dzisiejszego dnia tj. 24.10.2014r. Może teraz ja nie jestem do końca fair ale za to kłamstwo powinieneś jakoś ucierpieć.

BIERZCIE I KODUJCIE TO WSZYSCY!

PS. Grafikę tej strony wykonał Jemillo ja dokonałem tam małych poprawek na wasza korzyść. Mam nadzieję Jemillo że nie będziesz zły :) Sam pewnie też byś tak postąpił gdyby ktoś tak z Tobą poleciał sobie.

Prawda musi wyjść na jaw ;)

Opublikowano

Ja nikogo nie bronię, ale to wygląda jak płacz dziecka, któremu zabrano zabawkę. Po przeczytaniu twojego posta rozumiem, że zakupiono od ciebie grafikę do prezentacji. W tym momencie jeżeli nie poinformowałeś jasno i nie zawarłeś umowy, że masz być wyszczególniony jako twórca grafiki przy tym i każdym innym projekcie, to nie wiem czego ty jeszcze chcesz? Co innego gdybyś ty sam porobił podpisy, to wtedy musieliby cię zapytać o możliwość pozbycia się twojego podpisu. Nigdzie natomiast w prawie autorskim nie ma zapisu, że jeśli grafik sam w momencie podpisania umowy nie zaznaczy, że ma być wymieniony jako autor to osoba kupująca musi go gdziekolwiek uwzględniać. Czyli nie wolno bez twojej zgody usunąć żadnego podpisu, ale nie trzeba go umieszczać w momencie gdy go nie ma jeśli grafik jasno nie zaznaczy że tego wymaga. Witamy w XXI wieku. Chcesz robić biznesy to najpierw zorientuj się co zrobić, by nie zostać zrobiony w butelkę. Nie dopilnowałeś tego i teraz nie masz czego tu się żalić. To że tamten team nie postąpił fair to nie podlega dyskusji, ale ty w tym momencie publikujesz rzeczy, które zostały sprzedane i ktoś za nie zapłacił.

Wedle tego:

Wszelkie prawa zastrzeżone - Sprint-Game.pl

to właśnie ty możesz mieć teraz problemy i tyle z twojej "zemsty", bo łamiesz prawa autorskie. Oczywiście odradzam innym używania tego interface właśnie ze względu na prawa autorskie.

Dlatego też nie współpracuję z grafikami z forum tylko z profesjonalistami, bo mam gwarancje, że po tym jak dostaną zapłatę to nie zrobią mi teatru na forum niczym 12 letnie dziecko publikując coś, za co ja zapłaciłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...