Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban S13

Gość robo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ban na s13 wlasnie dostalem z pewnym kolegą,mialem 6lvl [nie expilem NIC prawie ...] ALE bylo dzis zuo na caly red las i,ii w 2h uzbieralem:

6pierscienie expa na 1h

rekawice zlodzieja

boga sokow

duzo smieci na 65

KAMIEN DUCHOWY

OZ AURA

berek walniecie 3str szarża

i duzo innych COOL rzeczy. razem okolo +/- 50-60kk by bylo na plusie ...... ale oczywiscie wpadlem ,kradlem na GHOST z sh na 2 bardzo uwazalem ale jednak gm przyuważył i ban ehh screen............. szkoda tych itemków bardzo mi jest ;////

609691.jpeg

Opublikowano

heh no trudno xD

trzeba bylo przekladac te itemki na jakies inne postacie ;p

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

daj lepiej plusa ................

DAJCIE MI PLUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!! bo was zniszcze 1111!!!111/1/1!1/1/1?!!!!!!1

CO ZA DEBIL DAL MINUSY a z resztą .........

Opublikowano

JA zaś miałem 1 konto drophacka na 1 mailu , 2 konto główne na drugim. Dostałem bana na 2 , 2gie konto caly czas bylo offline, zabawialem sie drophackiem na tym samym evencie. Oba powiedziały papa, a z nimi jakieś +/- 60kk .... Kilkanaście bodzi, pare kamyków duchowych, itemki z bonami.. Eh

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

@TrevolutioNNer coś ci nie wyszło oszustwo nie znasz sie na cenach bo jak sie z m2 nie wychodzi z zaprzysiężonych to tak jest..

itemki z bonami kilkanascie bodzi kilka kamyków.. dajmy 1 bodzio 1,5kk masz ich 15 15 x 1.5 = 22,5kk + dajmy 3 kamyki 1 kamyk 10kk 10 x 3 = 30kk 30kk+ 22,5kk+ itemki z bonami to więcej niż 60kk więc nie oszukuj...

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...