Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Eventy 07.04.2010R.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Event I - do 20 kwietnia 2010r. TRWA

Za 10 meczy na nowej mapce dostaniesz Grey Hisets Key (do szarej paczki) - 1 na dzień

Za 150 killi na nowej mapce (w 1 dniu) dostaniesz Sluppy Crate Myst-G(losuje nam broń) 1 na dzień

Zdobądź 10 punktów na S&D to dostaniesz paczkę z gp (losuje od 1000 do 1000000gp) - 1 na dzień

Oficjalne info:

634062195157711500.jpg

Event II - do 20 kwietnia 2010r. TRWA

Jak kupisz Specjalist Backpack License na 7 dni to dostaniesz 1 Weapon Renewal Kit

Jak kupisz Specjalist Backpack License na 30 dni to dostaniesz 2 Weapon Renewal Kit

Oficjalne Info:

634062182482711500.jpg

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzięki

właśnie miałem szukać o co biega z tym eventem :D

Opublikowano

Zdobądź 10 punktów na S&D to dostaniesz paczkę z gp (losuje od 1000 do 1000000gp) - 1 na dzień

Siemaaa:D

Nie gram S&D wiec jestem w tym zielony prawie:P

Jak można te punkty zdobywać?:)

Opublikowano

Punkty zdobywasz za wyeliminowanie teamu przeciwnika (nie odradzają się), jeżeli podłożysz bombę, a wrogowie nie zdążą jej rozbroić,

jeżeli wrogowie podłożą bombę, a ty ją rozbroisz

Nie jestem pewien czy dobrze to przetłumaczyłem, może chodzi o wykonanie 10 misji na S&D? Jeżeli ktoś zna dobrze angielski niech sprawdzi

@hogan

Ubiegłeś mnie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

po założeniu 30 kont trafiłem z kumplem 500 tyś o.O O.o o.O:D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

masz jeszcze to konto na który masz te 500 k?

Opublikowano

no raczej ... co wy na taki pomysł aby zorganizować oszustwo na S&D, 2 teamy ustalamy że jeden wygrywa 1 mecz a druga następny ? i w taki sposób załatwimy sobie GP ?

Opublikowano

No fajnie wczoraj miałem 2k z case'a i P90SE (chyba) z gray case'a.

A jak wygram jakaś sumę dużą to wstawię SS'a (ja zawsze robię SS'y kiedy otwieram np. szarą paczkę :D )

Edit: Dziś tylko 3k

<3 <3 <3

Opublikowano

ja zdobyłem 15k a mój kolega 20k :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

i tylko na gp hazard i na klucz gracie??

wezcie zagrajcie na mysc g-ja dostalem "mk48 camo" na 7 dni i "spas 12 stock" na 30!!

Opublikowano

To S&D już sam roskminiłem :)

wiem jestem zajebisty :D

a i dostałem pierwszego dnia 8k GP a mój kumpel z klanu 10 k (jak ktoś dostanie więcej to niech się pochwali)

i kluczyk do skrzyneczki :D

wezcie zagrajcie na mysc g-ja dostalem "mk48 camo" na 7 dni i "spas 12 stock" na 30!!

Hogan chodzi o 150 killi na tej mapie?

Opublikowano

Tak za 150 killi dostajesz tą paczkę do inboxa, losuje lepsze bronie niż w szarej skrzynce

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Tak za 150 killi dostajesz tą paczkę do inboxa, losuje lepsze bronie niż w szarej skrzynce

Wielkie dzięki Enzil :)

Opublikowano

zal za te 150 kili dostajesz paczke..a w niej im cenniejsza jest bron tym na krócej ci ja daja..dostalem shotgana na miecha i snipe na dzien..ale moze komus sie pofarci i dostanie postac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...