Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Moderatorów/Testerów

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, witam, siema.

Poszukuje testerów na serwer Metin2, typ easy ale nie easy, że setki broni/zbroi, a easy, że easy, coś innego od wszystkich :v

Będzie to zamknięta beta, nie szukam osób które będą zajmowały miejśce na VPSie i stać w m1, a osób które pomogą mi sprawdzić wszystko i przetestować. Oczywiście przewiduje wynagrodzenie za poświęcony czas.

----------------------------------------

Poszukuje również Jednego/Dwóch moderatorów którzy będą w stanie zająć się forum i mogli poświęcać w miare sporo czasu. Jedyne czego oczekuje to doświadczenia oraz zaangażowania.

Jezeli ktoś chce pomóc przy projekcie (testowanie) lub złożyć aplikacje na moderatora, zapraszam na forum serwera.

www.shayen.pl/forum
Opublikowano

Ja mogę spróbować, ale nie wiem jakie ta gra ma wymagania sprzętowe, bo setki zbroi brzmi strasznie :/ 

ale nie easy, że setki broni/zbroi,

czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Ja mogę spróbować, ale nie wiem jakie ta gra ma wymagania sprzętowe, bo setki zbroi brzmi strasznie :/ 

Po 1 primo, jak już ktoś chce to niech chociaż ma doświadczenie z tą grą, miło, że masz chęci ale potrzebuje w miare ogarniętych osób które nie będą poznawały gry od nowa, sam rozumiesz. Poza tym setki zbroii, hmm, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, wręcz jest to przeciwieństwo, a sam klient i tak jest dobrze ustabilizowany i nie ma żadnych syfów które by zwiększały wymagania bóg wie ile

Opublikowano

zgłaszam się na ochotnika  xD

Jak umrę, to pomyślę, póki żyje raczej nie ma takiej opcji Multi <3

przyjmiesz mje? hehe

Nie, won grac w lola.

Opublikowano

Moim zdaniem bete otwiera się gdy serwer jest już prawie skończony i czeka do testów wtedy otwieramy bete eliminujemy bugi i otwieramy serwer a nie będzie go jeszcze ulepszać czyli postawiłeś jakiegoś gotowca i szukasz ludzi do szukania bugów? może źle to rozumiem

Opublikowano

Moim zdaniem bete otwiera się gdy serwer jest już prawie skończony i czeka do testów wtedy otwieramy bete eliminujemy bugi i otwieramy serwer a nie będzie go jeszcze ulepszać czyli postawiłeś jakiegoś gotowca i szukasz ludzi do szukania bugów? może źle to rozumiem

Ja słowo beta odbieram jako pre-order czegoś, co ma wyjśc, taki wstęp i tym podobne. Serwer jest juz zrobiony na jakieś 75%, pozostało mi troche do dodania, a przy tym sprawnie weryfikować czy wszystko bedzie działać jak należy. Dlatego szukam testerów, a może któryś nawet podsunie mi ciekawy pomysł i go wykorzystam?

Opublikowano

Metka ogarniam spokojnie, jak coś to jestem chętny

To napisz na PW bo tam bede poźniej rozsyłać masowo wiadomości z informacją o forum itp.

Opublikowano

Serdecznie polecam i zapraszam na forum.

Wkrótce zejdziemy o jedną wersję ipb niżej więc forum będzie działało poprawnie :D

Opublikowano

Jest jeszcze miejsce dla kogoś do tekstowania bo nudzi mi sie :D

Testerów bede wybierać pewnie z osób, które będą chciały i będą zarejestrowane na forum,.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...