Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion na ultimate podajże.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Sion na ultimate podajrze.

"podajrze" XDD

Sion na R dzięki czemu możesz skręcać albo zawracać, Ashe na Q - nie traci many podczas AA i chyba Casss oraz Ryze mają exploit dzięki, któremu możesz używać skilli zza pleców tzw. NoFaceExploit.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

"podajrze" XDD

Sion na R dzięki czemu możesz skręcać albo zawracać, Ashe na Q - nie traci many podczas AA i chyba Casss oraz Ryze mają exploit dzięki, któremu możesz używać skilli zza pleców tzw. NoFaceExploit.

Katarina także posiada NoFaceExploit na Q, jednakże wydaje mi się on bezużyteczny 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

DevCassio - cassiopeia NFD

DevRyze, EasyRyze, LightningRyze - Ryze NFD

TriKatarina - Katarina NFD (Nie wiem jak z SFKatariną, nie chce mi się sprawdzać)

RecallTrackerLS, BaseUlt2, BaseUlt, UltimateCarry, Primes UltimateCarry - Recall exploit

JungleTimerHax - Bez wizji co 3minuty, podaje nam, za ile czasu zrespi się dany mob w jungli.

jest tego wiele więcej, nie chce mi się wypisywać.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...