Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

derdawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się podzielić darmowymi DLC do gry Ghost Recon Phantoms  :rolleyes: 

Co to DLC?

Jest to inaczej "Downloadable Content", a w Polskim znaczeniu "dodatki do gier" które można ściągnąć za pośrednictwem internetu które często dodają nowe rzeczy do gry.

Co daje nam to w GRP?

Daje nam to nowe bronie. DLC są normalnie płatne lecz przez te linki można je dostać gratis!

Linki:

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Substance with Style pack (Support)

366251414105114545693.jpg
__________________________________________________________________________________

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Substance with Style pack (Recon)
997631414105114545693.jpg
__________________________________________________________________________________

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Substance with Style pack (Assault)
347211414105114545693.jpg

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Looks and Power (Support)
610231414105114545693.jpg

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Looks and Power (Recon)
618111414105114545693.jpg

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: Looks and Power (Assault)
215321414105114545693.jpg

@│NEW! |

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: WAR Madness pack (Assault)

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: WAR Madness pack (Recon)
409811415125976545693.jpg

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU: WAR Madness pack (Support)
531211415125976545693.jpg

Jak używać linków? 

• Steam musi być włączony.
  • Klikamy w link.480801414105114545693.jpg

• Klikamy w zdjęcie w prawym górnym rogu.238461414105114545693.jpg
  • ​​Powinien nam się otworzyć steam. Klikamy krzyżyk w prawym górnym rogu aby go zamknąć.
  • Startujemy grę Ghost Recon Phantoms.
  • 242361414105115545693.jpg
  • W grze pokazuje nam się okno z pytaniem czy chcemy dodać do konta ostatnio zakupione paczki. Klikamy "Yes".404141414105115545693.jpg
  • Klikamy na bron w lewym górnym rogu, następnie wybieramy dana klasę do której wybraliśmy DLC. I wchodzimy w "Storage"678641414105115545693.jpg
  • Następnie klikamy w kwadracik pod skrzynką aby ją otworzyć.466611414105115545693.jpg
  • ​W tym oknie widzimy co dostaliśmy. Klikamy "Open".352721414105115545693.jpg
  • Na koniec cieszymy się z darmowych broni i boosta  xD 987431414105116545693.jpg

Mam nadzieję że poradnik się przyda  ^_^

DerDawid ©

WOW dzięki za 11500 wyświetleń! Proszę dajcie chodziarz 0jaR0Z0.jpg pod postem ;)

Pozdrawiam,

DerDawid

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grę trzeba jakoś przez steama odpalić? Bo ja pobrałem ją ze strony producenta, nie przez steam. Jakoś spróbowałem ją podpisać pod steama, ale konto nie wiem czy się podpisało. Co zrobić? Wbiłem na konto i nic. ;c

graphic.png

Opublikowano

W sumie dobry pomysł na poradnik ;)

Grę trzeba jakoś przez steama odpalić? Bo ja pobrałem ją ze strony producenta, nie przez steam. Jakoś spróbowałem ją podpisać pod steama, ale konto nie wiem czy się podpisało. Co zrobić? Wbiłem na konto i nic. ;c

Musisz grę pobrać przez steam ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@Foson no niestety działa to tylko dla osób z pobranym GRP przez steam'a. Więc odinstaluj GRP z komputera i zainstaluj przez steam'a. Powinno działać

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Pobralem przez steam, potem klikam okienko prawy rog i pisze ze nie moge zainstalowac -_-

Bo nie zainstalujesz, dopóki nie będziesz miał kupionych tych DLC. Były darmowe przez pewien czas, ale teraz te linki służą jako kopia zapasowa tych plików. Więc jako-tako temat należy zmodernizować. Mimo błędów można i kilkakrotnie odebrać.

Opublikowano

Więcej DLC!!! :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Uczeń
Opublikowano

Potwierdzam działa, mimo że jak dodajesz to błąd przy instalacji wyskakuje ale jak odpalisz grę to ci się wyświetla czy przypisać to dlc do tego konta i wszystko jest :D 

Wieczna Susza  :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa. Pisze ze nie znaleziono pliku  :unsure:  8S

Po czym pokazuje sie ten komunikat?

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Siemka. Odinstalowelam GRP z steam ponownie zainstalowałem wlączylem i wyłączylem gre i zadzialalo to!. Mam wszystkie bronie oprusz złotych :(. Ziomus masz like i jak znasz inne DLC fajnie by było jak byś sie podzielił :D. Za kodami też jestem chętny :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po odpaleniu gry i informacji o zakupionym pakiecie steam wchodzę w ekwipunek i po chwili wyskakuje "Nieznany błąd" i broni nie dostaję.

@ Nie było tematu. Za trzecim razem zadziałało.

Opublikowano

Nie będzie dopóki nie znajdą się na innych serwisach w postaci giftu/etc..

Teraz do 7 grudnia jest DLC na War Madness. W tym DLC  co podesłał derdawid ono jest. Fajnie bo dostałem je wczesniej i dziękuje ale głupio ze juz kolejny raz dają to DLC za 8,99$ jakby nie mogli dac jakiegos innego prezentu na mikołajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...