Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VTuT - LeagueSharp - Jak rozpocząć przygodę z tym programem? by I'm Twitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witajcie :)

Dziś chciałbym Wam przedstawić VIDEO PORADNIK o tematyce League Sharp'a :)

Na dzień dzisiejszy daje sam filmik (pisało do mnie kilka osób z pytaniami odnośnie pierwszego uruchomienia League Sharp'a)

Jestem nowy w świecie poradników video.

z góry przepraszam za błędy słowotwórcze w poniżej przedstawionym filmie

Linki przydatne do pierwszego uruchomienia League Sharp'a są zawarte w opisie filmu.

Zalecam najwyższą jakość filmu. Niestety jak już wspominałem jestem nowy w świecie VIDEO PORADNIKÓW i nie do końca wiedziałem jak to dobrze zrenderować :). Gwarantuję, że kolejny filmik (a zapewniam, że taki będzie) pod względem jakości będzie stał na wyższym poziomie

Zapraszam do oglądania :)

ZOSTANIE NAGRANY NOWY FILM. WRZUCONY ZOSTANIE DZISIAJ W NOCY

OK, to na tyle. Zapraszam do komentowania (tu bądź pod filmikiem), nagradzania Like (tu bądź również na YT) a także subskrybowania (na YouTube bądź zapraszania do znajomych na MPC FORUM)

Pozwolenie od Joduskame (autor L#) na nagranie filmu :

7397714141749541256774.png

Kontakt ? Gadu-Gadu, PW itd. zapraszam :)

--

Opublikowano

Wedlug mnie, nie potrzebne. Tylko kompletne retardy nie potrafia ogarnac czegos takiego... Zwlaszcza, ze jest duzo poradnikow dot. tego. No coz, wazne, ze sie starasz :D 

Zycze powodzenia w robieniu nastepnych poradnikow :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wedlug mnie, nie potrzebne. Tylko kompletne retardy nie potrafia ogarnac czegos takiego... Zwlaszcza, ze jest duzo poradnikow dot. tego. No coz, wazne, ze sie starasz :D

Zycze powodzenia w robieniu nastepnych poradnikow :P

Mogę dać Ci ss z rozmów na gg...sam nie wieżę w to jak znaczna część osób, które do mnie piszą wersji pisanej kompletnie nie rozumieją

A masz pozwolenie od autorów programu na robienie vtutoriali ?

Pisali że jest całkowity zakaz tworzenia VTut'ów.

Pozwolenia jako tako nie mam. zaraz się skontaktuję z joduskame. Nie wiedziałem, że jest taki zakaz. Dziękuję za informację

--

Opublikowano

Błagam skasujcie ten temat.. jest już tyle tematów by pomóc tępakom, którzy nie ogarniają pobrać "głupiego" downloadera i mieć spokój. L# używać powinni tylko ogary a nie typowe Seby co w brązie siedzą czy silverze..

Opublikowano

Błagam skasujcie ten temat.. jest już tyle tematów by pomóc tępakom, którzy nie ogarniają pobrać "głupiego" downloadera i mieć spokój. L# używać powinni tylko ogarys a nie typowe Seby co w brązie siedzą czy silverze..

sam w tym momencie pokazałeś poziom swojej inteligencji. jeśli ktoś zajmuje się tym co w życiu ważne (nauka, zainteresowania) a nie jest noł lajfem który poza l# świata nie widzi to nie znaczy, że jego słabsza wiedza w tematach cheatów jest oznaką tępactwa czy czegoś tam. Stworzyłem to dla nowych w świecie l#...nie dla wymiatacza w tych tematach

--

Opublikowano

Co do syndry... Sydnra Esk0r'a (Hondy) jest już zupdate'owana do poprawnego działania, ponadto wspomniałeś tam o patch'u 4.19 ? Przecież on jeszcze nie wyszedł.

LifeSaver - Używa zhonyi, spelli oraz itemów uwalniających od cc i flash'a gdy poważnie zagrażają naszemu życiu (np.: podczas ulta galio, skrypt odpala zhonyie).

Triton - plugin, którego wymaga TriKatarina do poprawnego działania.

SDK - LeagueSharp nie potrzebuje tego do poprawnego działania. Potrzebują go skrypty, które korzystają z SharpDX.

QUhIR7.png

Opublikowano

I na ch** kolejny poradnik? Rozumiemy że się starasz,ale takie coś jest niepotrzebne, wnoszę o To byś usunął + jak przedmówca wspomiał,twórcy L# zakazali tworzenia filmików o L#, i po co więcej cheaterów na EUNE? o tak ich jest już od zajebania,i na prawdę trzeba być głupim by nie umieć pobrać downaloadera..

Opublikowano

I na ch** kolejny poradnik? Rozumiemy że się starasz,ale takie coś jest niepotrzebne, wnoszę o To byś usunął + jak przedmówca wspomiał,twórcy L# zakazali tworzenia filmików o L#, i po co więcej cheaterów na EUNE? o tak ich jest już od zajebania,i na prawdę trzeba być głupim by nie umieć pobrać downaloadera..

napisałem do joduski. jeśli nie zgodzi się to poradnik zostanie usunięty. jeśli zaś się zgodzi to mowy o usunięciu nie ma. Pisze do mnie dziennie po kilka osób z czego jakieś 40% nie stosuje się do moich zasad i bez pobierania wymaganych programów uruchamia l#. Nagrałem to bo mimo iż w wiadomości jaką wysyłam do nich to podkreślam to co ważne to oni i tak robią to na skróty. dla Ciebie, HeheheMa itd będzie to głupi poradnik, bez sensu. dla innych jest on jedyną możliwością do zagrania na l#. hmmm jak na eune jest zbyt wielu cheaterów to może usun l# z kompa i graj normalnie? piszesz o cheaterach w subforum <i poradniku> do cheata. No nic innego nie mogę powiedzieć jak great idea bro

--

Opublikowano

no jak widac #L nie jest dla retardow i nie tylko kretyni maja problemy z tym programem. idealnie to ilustruje liczba tematow w tym dziale dot roznych problemow z tym programem pozdrawiam;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

sam w tym momencie pokazałeś poziom swojej inteligencji. jeśli ktoś zajmuje się tym co w życiu ważne (nauka, zainteresowania) a nie jest noł lajfem który poza l# świata nie widzi to nie znaczy, że jego słabsza wiedza w tematach cheatów jest oznaką tępactwa czy czegoś tam. Stworzyłem to dla nowych w świecie l#...nie dla wymiatacza w tych tematach

poziom mojej inteligencji? To popatrz kur** na tych przygłupów. Nie potrafią zrobić prostych czynności, które są opisane, że dziecko w szkole specjalnej by zrozumiało. Nie trzeba być komputerowcem/informatykiem aby to potrafić.

A że większość z nich woli sobie grać w majnkrafta grać lub palić przed fizyką i im to mózg zżera to nie moja wina.  Ja dalej wnoszę o kasacje tematu.

Opublikowano

poziom mojej inteligencji? To popatrz kur** na tych przygłupów. Nie potrafią zrobić prostych czynności, które są opisane, że dziecko w szkole specjalnej by zrozumiało. Nie trzeba być komputerowcem/informatykiem aby to potrafić.

A że większość z nich woli sobie grać w majnkrafta grać lub palić przed fizyką i im to mózg zżera to nie moja wina.  Ja dalej wnoszę o kasacje tematu.

kasacji nie będzie a Tobie proponuję się ,,ogarnąć". wybacz, nie wszyscy wiedzą jak uruchomić program.

Chodzi mi tu o same programy, które są niezbędne do działania L#

kuRANb9.png

pozwolenie od Joduskame :)

--

Opublikowano

bład 0xc000007b - mam zainstalowane wszystkie potrzebne programy, co robić?

wpisz w Google nazwę tego błędu i będziesz miał rozwiązanie

--

Opublikowano

moim zdaniem nie potrzebnie wrzucales to na yt wiem ze wyjde na egoiste ale w internetach roi sie od dzieci w przedziale 10, 12 lat i boje sie ze zamiast dawac nam przewage to odwroci sie to przeciw nam i w kazdym meczu bedzie ok 4 osob uzywajace tego bota 

Opublikowano

moim zdaniem nie potrzebnie wrzucales to na yt wiem ze wyjde na egoiste ale w internetach roi sie od dzieci w przedziale 10, 12 lat i boje sie ze zamiast dawac nam przewage to odwroci sie to przeciw nam i w kazdym meczu bedzie ok 4 osob uzywajace tego bota

filmiki na yt = promowanie = wiecej wtajemniczonych = afera z grubasem = +500% userow = wtajemniczeni juz nie sa wtajemniczeni = wiecej pracy riotu na hack sheld = bany = koniec L#

Także wyjeb ten filmik i ciesz sie z darmowego i jeszcze działającego programu.

popieram ;d

nawet tego nie czytam. Poradnik nie zostanie usunięty

--

Opublikowano

Nie ma o co spinać dupy.

BoL jest wszystkim znany i nic się nie zmieniło, oprócz tego że sfixowali pare exploitów.

Wyjdzie antycheat, wyjdzie bypass.

Dopóki LeagueSharp'em interesuje się tylko dev'ów oraz sami twórcy, projekt będzie nieruszany.

@topic

Byłoby miło, jakbyś nakręcił drugi raz filmik, tylko tym razem bez tylu błędów, da się go zmieścić w 5 minutach.

Pamiętaj że nie każę, jest to tylko propozycja.

QUhIR7.png

Opublikowano

Mam zainstalowane wszystkie visuale, i dla 32bit i dla 64bit, błąd wciąż się pokazuje, co jeszcze mogę zrobić?

Nie mogę edytować postu.

Mam win7,64bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...