Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do wielkich budowli?

Koxprokox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby takie coś zbudować to według mnie już trzeba mieć talent. Oczywiście możesz poszukać na youtubie jak robić ogromne budowle, ale wątpię że coś znajdziesz. Trzeba troche czasu aby się nauczyć dobrze budować. Przedewszystkim musisz dużo ćwiczyć, budować, niszczyć i budować od nowa aby coś takiego osiągnąć. Trenuj buduj i staraj się mieć dużą wyobraźnie i kreatywność,wtedy zacznie Ci powoli wychodzisz aż nagle sam doświadczysz czego dokonałeś. ;) 

Kappa.

Opublikowano

Przede wszystkim, szczególnie żeby takie coś zrobić musisz godzinami budować - ćwiczyć takie budowle ;) Najpierw najlepiej rób małe budowle, później troszkę większe, a na koniec największe jak już wyćwiczysz ładnie budować takie potężne budowle jak przedstawiłeś na zdjęciu :)

Opublikowano

Sam jestem fajnem budowania, i jestem osobą zdolną zbudować takie coś bez żadnych zdjęć / save'ów / map... po prostu mam do tego wyobraźnie i kreatywność i nie potrzeba mi nic, tylko wolny czas do zbudowania takiego czegoś, a nie uczyłem się jakoś specjalnie budować :) Więc wydaje mi się że trzeba po prostu już mieć talent 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Hmmm problemu nie mam ze zbudowaniem tez takie cos ale mam problem z tak jakby ozdobami bo ja bym zbudowal tylko prostokat i koniec, albo problem z wymiarami. Nie wiem np jak by to ozdobic albo cos.

16.jpg

Opublikowano

To zacznij od czegoś mniejszego i z czasem samo przyjdzie. Masz na youtube mase poradników jak budować małe i większe budowle.

Zacznij od tego: 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...