Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam 50 wygranych i nadal srebro 1 to żle?

michaldo2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwierasz te mecze? Rób wysokie statystyki typu 30/40 do 5/10, a wyjdziesz po 2/3 grach :)

A srebro 1 to najniższa 'dywizja', więc na pewno jest źle.

Opublikowano

to co mi polecacie teraz zrobić?

Przede wszystkim idź na serwery typu DM i naucz się dobrze strzelać :). Srebro 1 jest słabą rangą (nie obrażając Cię) więc jeśli chociaż trochę podszkolisz swoje umiejętności strzelania tych bobów z silvera będziesz robił jak chciał :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Tak latwo to sie tylko gada

Jeżeli ktoś gra x lat w CS'a 1.6/Source/GO to na pamięć zna preshooting, więc można spokojnie przewidywać co zrobi taki Silver/Gold. Co do walenia w HSy to także wystarczy troszkę nauki i szybkiej ręki.

Opublikowano

Nie cs go to jedna wielka tajemnica zawodowa :) 

mniej więcej awansuje się po 2-3 meczach a są mecze że awansujesz po 11meczach 

więc 1 słowem graj graj i w końcu wpadnie awans :)

Opublikowano

Żeby już nie było spamienia .

To tak

Awans zależy od :

-statystyk (jesteś 1 itp)

-MVP ( czym więcej tym lepiej)

-Z jakimi rangami grasz (czym gorsza tym gorzej się wbija czym lepsza typu nawet gold to  szybiej się wbija)

I nie przegrywać wiele osób przyjmuję i raczej tak jest przegrasz - koniec serii musisz mieć winy pod rząd

Jeśli spełniasz przynajmniej 2 wymogi to od 3-8 mm i awans chociaż z tym cs różnie bywa np. wczoraj wygrałem 2 mixy i awans otwierając tabele

A ja... Mam 25 winów i Silver 2. Nie wiem dlaczego tak nisko... W większosci meczy otwieram lub jestem drugi.... Dalczego tak nisko jestem?

Napisałem . przyczny

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Silver 3 > 3 wygrane mecze (otwieram) > Remis (otwieram) > 6/7 wygranych otwieram > Silver 4

Graj, graj i jeszcze raz graj. Jak masz kolegów z wyższą rangą to mogą cię wyboostować :)

Opublikowano

O co chodzi z otwieraniem tych tabeli? ps. Jestem nowym graczem cs.go ;p

O które tabele chodzi.

Jak grasz mixa i klikniesz tab to wyskoczy CI tabela wyników, wiadomo liczba zabójstw, dedów i asyst. I jak jesteś pierwszy ze swojego team w tej tabeli to jest wszystko elegancko dobrze super pięknie :)

W cs'sie tak się to nazywa "otwieranie tabeli - jesteś najlepszy z team w wyniku" a że zamyka to że jest najsłabszy.

Stąd często się mówi "kto zamyka ten połyka" :P.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Spokojnie nie wszyscy są globalami w tej grze.

Ja po 60 miałem elitarne srebro , po 100 miałem dwa kałachy , a teraz orzełek.

Skill przyjdzie z czasem , ucz się taktyk,ćwicz aima i może znajdź jakiś team.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepiej to grać stałą ekipą, 5 osób, ciężko ugrać mixa z randomowymi graczami. Jeżeli chcesz szybciej awansować to znajdź ludzi którzy mają wyższą rangę od Ciebie, jest większa szansa że wskoczy Ci ranga wyżej po takim wygranym mixie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...