konrad20018 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dzieńdobry dziś zaktualizowałem L# ale jak grałem Khartusem i Sionem miałem skrypt Exploit na Shift'cie co do siona to wiem że ma exploit ale Khartus ? .... Nie wiem czy można to wyłączyc bo chat bawi się w sherlock'a i spam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzytamWypociny Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Możesz napisać po polsku? dziękuję, karthus ma pakiety, ale możesz je wyłączyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniu07 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 i c**j Ci do papy, ciota na exploitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo2222 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ^*To jest forum o hackah* iARAM + VoliBot [5.12]: http://www.mpcforum.pl/topic/1433617-poradnik-iaram-volibot-512/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu0700 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 i c**j Ci do papy, ciota na exploitach tobie admin tak napisze jak już bana dostaniesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.