Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer-Prison

OxH

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

7MjKgbC.png

Lqx48uV.png

r2jMIcj.png

Cześć! Szukałeś dopracowanego polskiego prisona z przyjemnymi dla oka budowlami, dużą ilością nowości oraz doświadczoną administracją? Właśnie go znalazłeś! :)

Serwer jest przyjazny zarówno starym wyjadaczom prisonowym, jak i osobom które jeszcze nigdy nie grały na serwerach tego typu, zapraszamy!

4zlH2hY.png

- Autorski system gangów pozwalający na walki między gangami i na wiele innych ciekawych rzeczy ;)

- Stosunkowo łatwe zdobywanie kolejnych rang, przedmiotów oraz pieniędzy

- Na serwerze nie ma typowej wolności, jednak łatwo zdobędziesz przepustki pozwalające wyjść na wolność na określony czas, a następnie drogo sprzedać zdobyte na wolności przedmioty!

- Do zdobycia są unikalne kilofy z wysokimi enchantami uprzyjemniające grę!

- Spacerniak, na którym można obejrzeć zarówno ustawki gangów, jak i pokopać w specjalnej kopalni w której dropią koxy, przepustki, kilofy oraz beacony

- Unikalny system zapraszania graczy - za każdego refa otrzymujesz punkty, które następnie możesz zamienić na przepustki, cenne kilofy lub beacony

- Każdy gracz może tanio wynająć celę i poczuć się jak w prawdziwym więzieniu!

- Działki na naszym serwerze są dostępne wyłącznie dla najlepszych graczy w elitarnej lokacji na spacerniaku!

- Dostęp do niektórych części więzienia jest dostępny wyłącznie dla graczy z określoną rangą, dzięki czemu cały czas grając masz nowe cele i możliwości

- Co miesiąc wyniki graczy i gangów będą podsumowywane, a najlepsi nagradzani

- Nie tworzymy serwera dla pieniędzy a dla i przyjemności i zabawy

- Mamy startową bazę graczy, przez co od razu po starcie 2 edycji na serwerze będzie grać trochę osób ;)

- Eventy, przykładowo na halloween będzie zorganizowany specjalny event na cały weekend

8kN12HT.png

L3GvM3Z.png

Dcnw2RS.png

G0X1Xs3.png

Co zmieniło się na serwerze względem poprzedniej edycji?

- Dodane wiele nowych lokacji

- Specjalna kopalnia w której można zdobyć przepustki, kilofy oraz koxy

- Autorski system przepustek pozwalający na tymczasowe wyjście z więzienia i zdobycie cennych przedmiotów

- Unikalny system refów dzięki któremu możesz łatwy sposób zdobyć nagrody za grę z przyjaciółmi

- Dodany system gangów wraz z ustawkami

- Dodanie długo wyczekiwanego sklepu z dużym wyborem przedmiotów

cbu75a6.png

Administracja serwera jest doświadczona, przyjazna i w większości pełnoletnia. Wszelkie sprawy możesz z nami załatwiać poprzez forum, teamspeaka lub w grze. Administratorzy przede wszystkim nie przeszkadzają w grze, ale również traktują wszystkich równo i nikogo nie faworyzują. Nie szukamy osób do administracji.

enV59uP.png

FbhI9iN.png

AdIem9d.png

Więcej screenów:

3DKBmzf.png

didtq45.png

U4mXbC8.png

Rfxxdsx.pngJt3KSYK.png

Lqx48uV.png

IP: mc.serwer-prison.pl

Opublikowano

Grałam na pierwszym sezonie i muszę powiedzieć że serwer godny polecenia :) Na pewno zagram na 2 edycji i zapraszam ;)

Rekrut
Opublikowano

Piekna sciaga domeny od nieistniejacego juz serwerprison pl...

Nie wiem czy na to wpadłeś, ale może to dla ciebie za trudne żeby pomyśleć że wasza nazwa nie była ani trochę unikalna, tak jak każdy inny serwer-survival czy dowolna inna domena w tym stylu ;) Nie oczekujcie, że będziecie spamować swoimi stronami/ip na serwerze a potem grać. Whitelista nie została zdjęta bo kończyliśmy prace, skoro wy jesteście takimi specjalistami to dlaczego wasz cudowny serwer już nie działa? :)

Na serwerze dostępne są rozmaite enchanty od 5 do nawet 30 lvla, co urozmaica rozgrywkę, a mimo to nie jest wcale tak łatwo, jeśli komuś się to nie podoba to trudno, nasz serwer charakteryzuje się właśnie dużą różnorodnością przedmiotów.

Opublikowano

Spamowanie IP/domenami które już nie istnieją. Proszę cię człowieku. Ja nie mówię że nasza stara domena jest jakaś super unikalna, albo coś. Poza tym raz napisanie czegoś nie jest spamem. Co do itemów to nie mam nic, lecz denerwuje mnie to bo prison, to prison: powinno być trudno.

Dlaczego nasz ten "cudowny" serwer nie działa? Bo nie mamy pieniędzy na utrzymanie. Nie jestem jakiś super bogaty, nie jeżdżę bentleyem i nie robię zakupów w almie.

Co do tego serwera: to szacun dla was bo wykombinowaliście coś fajnego, ale dawać bany za jakieś błahostki jest bez sensu...

EDIT: Jeżeli robicie jakieś prace wykończeniowe: poinformujcie o tym na FB, forum czy w MOTD. Nie potrzeba niecierpliwić ludzi.

Opublikowano

Jedyne co mnie wkurzało w ostatnich dniach to 31.10! Event Halloween! Pięć miliardów wiadomości na sekundę że ktoś otrzymał dyniopaczkę. Do poprawy panowie! :D

Ogółem po tygodniu gry z czystym sumieniem mogę polecić serwer! Chociaż nie gram na polskich prisonach to ten jednak bardzo mi się podoba!

Opublikowano

Ogółem nie lubię serwerów z różnymi dodatkami ,ale ten serwer przyciągnął moją uwagę i za to szacunek .

Jedynym minusem jest to ,że mało ludzi i nie ma rywalizacji .

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Czy nikt już nie potrafi robić serwerów Prison?

Tutaj jedynie jest spacerniak, spawn i to tyle praktycznie z budowania, chociaż i tak taki spawn to z 2h pracy? Nas*ane sektorami nie wiadomo po co... A różnią się one tylko kilkoma tabliczkami, literką i blokami do kopania. Tak to tylko jeden i ten sam sektor. Przemytnik też całkowicie niepotrzebny, bo ceny ma takie, że więcej się dostanie za free od gracza. A w kwestii pieniędzy od graczy: zaczynasz grę, ktoś Ci daje 150mln, żebyś mógł mu dać refa i od razu jesteś w sektorze M. Jakby ktoś miał kolegę w Z, to pewnie co by mu trochę wysłał to pewnie by od razu był w R czy S... Żeby coś cennego wykopać w kopalni na spacerniaku to chyba trzeba kilka dni kopać. Serwer jak inne, żmudny i nudny, nie polecam. I nie, nie mam bólu dupy.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...