Bitch.Please Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ten temat jest w 100% poważny, pierwszy raz mam taką sytuacje i nie mam pojęcia co zrobić prosze o poważnie odpowiedzi No więc tak.. mam 16lat, w tym roku poszedlem do nowej szkoly no i wiadomo poznalem sporo osób. Jest jedna dziewczyna, ciało dość ładne, cycki, dupa, chuda tylko z twarzy mi się nie podoba. Od 1 dnia widać, że się jej podobam, czasami tam sobie gadamy ale nigdy nie traktowalem jej jakoś wyjątkowo tylko zwykła koleżanka. Pewnego dnia wziąłem jej długopis i zapomnialem oddać, napisalem jej to na fb, i z żartów napisałem, że oddam go jej jak się ze mna prześpi. No i o dziwo ona się zgodziła i traktuje to na serio, mówi mi w jakie dni rodzice pracują itd. No i teraz sedno sprawy. Co byście zrobili na moim miejscu? W sumie ja tam moge sobie poruchać i zacząć zaliczać, nie przeszkadza mi, że to nie jest piękna kobieta mojego życia.. boje się tylko tego, że ona to potraktuje jako miłość i będzie mi potem zawracać dupe i bede musiał ją spławić, i potem przez nastepne 4 lata będzie się na mnie gapić z wyrzutami sumienia. Mi tam ogólnie sytuacja pasuje, bo nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu, traktuję to poprostu jako zabawe ale wole jednak zapytać się kogoś zanim podejme decyzje Komentarze w stylu: gimby sie sekszą itd. zostawcie dla siebie, po 1 mnie one nie ruszą, a po 2 to nie o to chodzi w temacie Odnośnik do komentarza
szelkoffy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ruchaj póki ciepła Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie zrób dziewczynie krzywdy nie rób tego ;_; chyba ze wyjebane na nia to korzystaj Odnośnik do komentarza
Synegz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 gimby sie szekszą bzykaj Odnośnik do komentarza
JanDychacz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zrob ankiete Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Torba na głowę i dymaj smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
Hardiel Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Torba na łeb i za ojczyznę! Odnośnik do komentarza
Marcoly Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 skoro mozesz sobie za darmo poruchac to czemu nie Odnośnik do komentarza
Donatel Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tylko pamiętaj, żeby się zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza
SUrban Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hahah Zrób to z umiarem i tyle, jezeli sprawi Wam to przyjemnosc to czemu nie . Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! Odnośnik do komentarza
PolishMeBanana Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ruchalbym Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Seks bez uczucia między parą jak dla mnie to bezsens, ale jak Ci to nie przeszkadza to czemu nie ... Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na Twoim miejscu powiedziałbym że to przyjacielski seks bez zobowiązań i żeby się nie angażowała. Ja bym skorzystał. Daj fote na pw to ocenie czy warto :P Odnośnik do komentarza
Bitch.Please Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na Twoim miejscu powiedziałbym że to przyjacielski seks bez zobowiązań i żeby się nie angażowała. Ja bym skorzystał. Daj fote na pw to ocenie czy warto :P sam potrafie ocenić Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 sam potrafie ocenić Najwidoczniej nie skoro pytasz o takie sprawy na forum. Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 łap okazje WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zrób jej dziecko będzie fun Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 http://strawpoll.me/2842513 Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zbyt łatwa, uważaj bo sprzeda Ci ebolę. Nie polecam. Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja bym zrobił dziecko i zostawił, także ruchaj i pamiętaj żeby tryskać w cipce. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
.avaterys_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak chce, to ruchaj. Tylko dzieciaka jej nie zrób. Jesteś młody, to trzeba ruchać gdzie się da, korzystać z życia, a nie takie pier*dolenie o szopenie, że seks z miłości, że to, że tamto. Nie masz 30 lat, trzeba ruchać co się da. Tylko upewnij się, czy ona tak na poważnie, a nie chce sobie beki pocisnąć z Ciebie i tego na fejsbuka wrzucić, czy cuś. Szkoda, że u mnie takich łatwych lasek nie ma, tylko trzeba się dwoić i troić, żeby zaruchać. Odnośnik do komentarza
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Uważaj, eBola łatwo przyjdzie a później już nie pójdzie. Na AJDIS też uważaj i na HAJFI bo to groźne jest! Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Teraz każdy napisze bierz się za nią. ;__; Seks bez uczucia między parą jak dla mnie to bezsens, ale jak Ci to nie przeszkadza to czemu nie ... Dokładnie bez uczucia nie ma to sensu.Najpierw radzę ci ją bardziej poznać. Kobieta musi mieć czym oddychać mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
VSVP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odpuść sobie i zachowaj honor, chociaż Ty. LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza
Raise the Phend Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja p*******, 16 letni gimbus i już chce ruchać. Rąsia ci nie wystarczy? Nie niszcz jej życia, potem będzie tego żałować... Z resztą, seks bez uczucia jest bez sensu. @VSVP edytowałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.