Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwa laska

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat jest w 100% poważny, pierwszy raz mam taką sytuacje i nie mam pojęcia co zrobić :D prosze o poważnie odpowiedzi

No więc tak.. mam 16lat, w tym roku poszedlem do nowej szkoly no i wiadomo poznalem sporo osób. Jest jedna dziewczyna, ciało dość ładne, cycki, dupa, chuda tylko z twarzy mi się nie podoba. Od 1 dnia widać, że się jej podobam, czasami tam sobie gadamy ale nigdy nie traktowalem jej jakoś wyjątkowo tylko zwykła koleżanka. Pewnego dnia wziąłem jej długopis i zapomnialem oddać, napisalem jej to na fb, i z żartów napisałem, że oddam go jej jak się ze mna prześpi. :D No i o dziwo ona się zgodziła i traktuje to na serio, mówi mi w jakie dni rodzice pracują itd.  

No i teraz sedno sprawy. Co byście zrobili na moim miejscu? W sumie ja tam moge sobie poruchać i zacząć zaliczać, nie przeszkadza mi, że to nie jest piękna kobieta mojego życia.. boje się tylko tego, że ona to potraktuje jako miłość i będzie mi potem zawracać dupe i bede musiał ją spławić, i potem przez nastepne 4 lata będzie się na mnie gapić z wyrzutami sumienia.  Mi tam ogólnie sytuacja pasuje, bo nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu, traktuję to poprostu jako zabawe ale wole jednak zapytać się kogoś zanim podejme decyzje :D 

Komentarze w stylu: gimby sie sekszą itd. zostawcie dla siebie, po 1 mnie one nie ruszą, a po 2 to nie o to chodzi w temacie 

Opublikowano

Hahah ;) Zrób to z umiarem i tyle, jezeli sprawi Wam to przyjemnosc to czemu nie :D.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Na Twoim miejscu powiedziałbym że to przyjacielski seks bez zobowiązań i żeby się nie angażowała. Ja bym skorzystał. Daj fote na pw to ocenie czy warto :P

21515.jpg

Opublikowano

Na Twoim miejscu powiedziałbym że to przyjacielski seks bez zobowiązań i żeby się nie angażowała. Ja bym skorzystał. Daj fote na pw to ocenie czy warto :P

sam potrafie ocenić :D 

Opublikowano

Jak chce, to ruchaj. Tylko dzieciaka jej nie zrób. Jesteś młody, to trzeba ruchać gdzie się da, korzystać z życia, a nie takie pier*dolenie o szopenie, że seks z miłości, że to, że tamto. Nie masz 30 lat, trzeba ruchać co się da. 

Tylko upewnij się, czy ona tak na poważnie, a nie chce sobie beki pocisnąć z Ciebie i tego na fejsbuka wrzucić, czy cuś. Szkoda, że u mnie takich łatwych lasek nie ma, tylko trzeba się dwoić i troić, żeby zaruchać. xD

Opublikowano

Teraz każdy napisze bierz się za nią. ;__;

Seks bez uczucia między parą jak dla mnie to bezsens,  ale jak Ci to nie przeszkadza to czemu nie ... xD

Dokładnie bez uczucia nie ma to sensu.
Najpierw radzę ci ją bardziej poznać. ;)

Kobieta musi mieć czym oddychać

:D

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...