Skocz do zawartości

Łatwa laska

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat jest w 100% poważny, pierwszy raz mam taką sytuacje i nie mam pojęcia co zrobić :D prosze o poważnie odpowiedzi

No więc tak.. mam 16lat, w tym roku poszedlem do nowej szkoly no i wiadomo poznalem sporo osób. Jest jedna dziewczyna, ciało dość ładne, cycki, dupa, chuda tylko z twarzy mi się nie podoba. Od 1 dnia widać, że się jej podobam, czasami tam sobie gadamy ale nigdy nie traktowalem jej jakoś wyjątkowo tylko zwykła koleżanka. Pewnego dnia wziąłem jej długopis i zapomnialem oddać, napisalem jej to na fb, i z żartów napisałem, że oddam go jej jak się ze mna prześpi. :D No i o dziwo ona się zgodziła i traktuje to na serio, mówi mi w jakie dni rodzice pracują itd.  

No i teraz sedno sprawy. Co byście zrobili na moim miejscu? W sumie ja tam moge sobie poruchać i zacząć zaliczać, nie przeszkadza mi, że to nie jest piękna kobieta mojego życia.. boje się tylko tego, że ona to potraktuje jako miłość i będzie mi potem zawracać dupe i bede musiał ją spławić, i potem przez nastepne 4 lata będzie się na mnie gapić z wyrzutami sumienia.  Mi tam ogólnie sytuacja pasuje, bo nie mam zamiaru czekać z tym do ślubu, traktuję to poprostu jako zabawe ale wole jednak zapytać się kogoś zanim podejme decyzje :D 

Komentarze w stylu: gimby sie sekszą itd. zostawcie dla siebie, po 1 mnie one nie ruszą, a po 2 to nie o to chodzi w temacie 

Jak chce, to ruchaj. Tylko dzieciaka jej nie zrób. Jesteś młody, to trzeba ruchać gdzie się da, korzystać z życia, a nie takie pier*dolenie o szopenie, że seks z miłości, że to, że tamto. Nie masz 30 lat, trzeba ruchać co się da. 

Tylko upewnij się, czy ona tak na poważnie, a nie chce sobie beki pocisnąć z Ciebie i tego na fejsbuka wrzucić, czy cuś. Szkoda, że u mnie takich łatwych lasek nie ma, tylko trzeba się dwoić i troić, żeby zaruchać. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Łatwa laska   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...