Rayuga Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 siema, mam problem, L# nie injectuje się do gry :/ proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 podpinam się do bambo prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk4052mm Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 też sie podpinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak3210z Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Z tego co mi się wydaje riot wypuścił jakiegoś fixa/minipatcha który naprawia błąd z Q Ashe ,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Z tego co mi się wydaje riot wypuścił jakiegoś fixa/minipatcha który naprawia błąd z Q Ashe L# SIĘ NIE INJETUJE, NIE TYLKO ASHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krulpedal Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mi sie skrypty nie chcą kompilowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 L# Zbugowany czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaktusBK Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 mi się injectuje wtf nawet odpalił mi się skrypt exploit a czy działa nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Download : http://www10.zippyshare.com/v/87078248/file.html Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/28eab7a68c9787aada604db3528cc6339f4b4f38b6c31aca7550d6a32f0f63f6/analysis/1414099027/ Wklejacie do : League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.62\deploy i League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.1\deploy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayuga Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ehh... zrobiłem to co kazałeś i niestety nadal nie injectuje. : nie wiem co moge jescze zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu0700 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 nie będzie działać bo serwery twórców są atakowane dDosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ehh... zrobiłem to co kazałeś i niestety nadal nie injectuje. : nie wiem co moge jescze zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ehh... zrobiłem to co kazałeś i niestety nadal nie injectuje. : nie wiem co moge jescze zrobić Pobrałeś najnowszą paczkę z L# Downloader'a ? nie będzie działać bo serwery twórców są atakowane dDosami Co ma działanie L# do forum ? To nie jest BoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayuga Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 jest też taki problem, że L# Downloader nie działa mi :/ pobrałem #l z twojego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 jest też taki problem, że L# Downloader nie działa mi :/ pobrałem #l z twojego tematu Jak L# Downloader nie działa ? Możesz pobrać stąd : http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbemolxD Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi też l# nie działa. Nie injectuje się do gry. Pobierałem fixa i nawet to probowalem http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar nie injectuje sie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayuga Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 nie wiem co jest z tym pieprzonym komputerem... pobrałem również http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar ale i tak L# nie injectuje się do gry... ;/ @Edit downloader nie działa, błąd 0xc000007b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi też się nie injectuje co dziwne bo nigdy problemów nie było :] Poczekam sobie bo i tak go aktualnie nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi też się nie injectuje co dziwne bo nigdy problemów nie było :] Poczekam sobie bo i tak go aktualnie nie potrzebuje. nie wiem co jest z tym pieprzonym komputerem... pobrałem również http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar ale i tak L# nie injectuje się do gry... ;/ @Edit downloader nie działa, błąd 0xc000007b Mi też l# nie działa. Nie injectuje się do gry. Pobierałem fixa i nawet to probowalem http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar nie injectuje sie, Repair LoL'a. L# działa, na podanym wyżej lol.exe. Możliwe że po patchu, liczby folderów Wam się popierdoliły, muszą być dokładnie takie : League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.62\deploy i League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.1\deploy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbemolxD Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Repair LoL'a. L# działa, na podanym wyżej lol.exe. Możliwe że po patchu, liczby folderów Wam się popierdoliły, muszą być dokładnie takie : League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.62\deploy i League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.1.1\deploy Dokładnie tak mam wszystko. pobralem ten lol.exe wlasnie i i tak sie nie injectuje C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraftKrychaPL Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbemolxD Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A ja zaś mam taki błąd ;/ ty masz całkiem inny problem niż my. Musisz miec wszystkie pliki w jednym folderze a nam wszystko dziala tylko l# nie injectuje sie do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayuga Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ehh, zrobiłem właśnie repair lola, wgrałem te lol.exe i nadal nie chce injectować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzyzuSKW Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 mi tez nie dziala PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomalZfirmyHG Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To powinno działać: https://github.com/joduskame/LeagueSharp/releases/download/22.10/d940e1a05a5dbe501279ddfad072413e.zip Have fun. // Próbujcie z fixem i bez. Data na który jest working to 2 dni temu (22.10.2014r.). Take it easy my friend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.