Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pewnym snem... Ktoś z Was też tak miał?

dxy32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie do społeczności. Mianowicie, od czasu do czasu śni mi się widok zza okna, bądź najbliższego mi otoczenia i nad horyzontem pod kontem prawie 90* wznoszą się i spadają (rozbijają) się samoloty - w większości pasażerskie. Jako iż jest to sen nie wiem ile jest ich dokładnie ale to spora ilość. Jestem w tym śnie "zablokowany" lecz posiadam pewną świadomość. Obudzić może mnie tylko głośny budzik. Słyszałem wśród znajomych że też mają podobne sny. Miał ktoś z Was coś takiego? 

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Ten sen może oznaczać, iż w niedalekiej przyszłości dojdzie do wojny, w której będziemy bombardowani Boeingami.

Pamiętaj, że sny trzeba traktować poważnie.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Odkąd wstaje o 5/6 to nic mi się nie śni a tym bardziej boeingi.

Opublikowano

Ten sen może oznaczać, iż w niedalekiej przyszłości dojdzie do wojny, w której będziemy bombardowani Boeingami.

Pamiętaj, że sny trzeba traktować poważnie.

mam nadzieje ze trollujesz

sny to tylko sny, choc one moga przekazywac to, co jest ukryte gleboko w podswiadomosci, to nie nalezy ich brac na powaznie

Opublikowano

mam nadzieje ze trollujesz

sny to tylko sny, choc one moga przekazywac to, co jest ukryte gleboko w podswiadomosci, to nie nalezy ich brac na powaznie

Myślałem, że w mojej wypowiedzi da się wyczuć ironię. Tak, to był troll. ;)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Człowieku jakbyś znał moje sny to byś mógł się zastanowić czy wszystko jest w porządku.

Boisz się latać samolotem ? Myślisz o nich przed snem ? oglądasz "katastrofy w przestworzach" ?

Opublikowano

To jest prostszy mechanizm niż ci się wydaje. Im częściej będziesz myślał o tym i wmawiał sobie, że właśnie to ci się ciągle śni, tym częściej będziesz takowy sen miał ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest prostszy mechanizm niż ci się wydaje. Im częściej będziesz myślał o tym i wmawiał sobie, że właśnie to ci się ciągle śni, tym częściej będziesz takowy sen miał ;)

Exactly, taki patent stosowałem jeszcze za gnojka w przedszkolu, teraz juz nie daje rady tego utrzymac .

21515.jpg

Opublikowano

Mi się jakiś rok temu też sniły, ale helikoptery wojskowe jak wybuchały tuż za moim oknem, nie można było wychodzić z domu itd. Śniło mi się to 7 dni, ale nie wiem czemu, ale potem już było normalnie.

Opublikowano

Ja z kolei borykalem sie z koszmarem ktory dotyczyl piekla i to doslownie.Niemal identyczny sen powtarzal sie kazdej nocy.Bylo to dobre kilka lat temu lecz kilka szczegolow utkwilo mi w pamieci.Pamietam lawe,jakies wysepki i zdeformowana postac.Mysle ze mialo to zwiazek z gra gothic a wlasciwie ze ''sciacym'' :)

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Jedyny jaki miałem sen podobny do tego, to śniło mi się, że patrzałem przez okno i ludzie byli wyrzucani w powietrze i rozbijali się o mój dom przy tym ginąc. Ciekawe co to może oznaczać? :p

Opublikowano

@topic nie boję się latać samolotami, latałem kilka razy i za każdym razem było ok. Nie planuję nic w przyszłości. Po prostu :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Kres twojego życia dobiega końca. Czas odejść od komputera i porozmawiać z rodziną oraz znaleźć jakąś dziewczynę żeby poruchać.

Admin Cienia
Opublikowano

Ja widziałem dinozaury, goniły mnie psy a nawet beształem sąsiadke, co później tak było. :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...